![]() |
Re: Machetele mele - vali_iceman
E facuta rat? :))
|
Quote:
Zii mie te rog,cum pot sa rujineasca un Corvette??? (are caroseria plastic) |
Habar n-am, eu asa l-am cumparat, sincer, incearca cu o vopsea care sa aiba culoare apropiata ruginii :-S, chiar nu stiu ce sa zic.
|
Asta o fost numai o gluma,ca masina reala nu pot sa rujineasca,ca caroseria lui este din plastic.Firma Maisto nu o gandit la asta,cand o pus Corvette-ul la serie Old Friensds.
|
aaaa ... scz:oops: am crezut ca te referi la o macheta, nu stiu care e faza cu ruginitu etc... mie mi-a placut macheta cum arata
EDIT: Dap, ai dreptate, au avut caroserie de fibra de stilca. |
1 Attachment(s)
Buna seara, buna seara. Dupa ani intregi de cautare :)), mi-am gasit piticii ... multi din ei intr-o stare foarte prosta, majoritatea din ei intrand la reconditionare :D
O poza de grup(mai multe maine): |
5 Attachment(s)
Moa ... postul 100 :workout:
Ca bonus al acestui lucru vine un mic Volkswagen 1303 Cabriolet, Maisto, scara 1:36, masinutza o am de cel putin 12 ani. Trebuie sa precizez ... se vrea a fii un mic Rat ride. Modificari aduse de mine: - Roti noi, nu avea deloc - Vopseaua, era toata facuta cu markeru, eu am bagat-o in lichid de frana - Bord de la un Ferrarri 512TR Si o poza cu un VW Transporter 3 :D, urmeaza la reconditionare PS: Va place scrisu' meu? :nervious: |
4 Attachment(s)
Mda ...
Inca o serie, Maisto Shell: Ferrarri F40 1:39, Ferrarri 512TR 1:39. Bburago BMW 535i 1:43 In curand o sa termin si F50 1:18, VW T3 i-am facut podeaua si rotile, mai trebuie masca astupate neste gauri si vopsit. |
4 Attachment(s)
Am terminat si F50-ul :>
Poze cu el + 1 sedinta cu cele 2 bestii albastre |
sunt foarte tari,si foarte reusite pozele,succes
|
sarnaa:peace:
|
3 Attachment(s)
Ford F-150 1997 Welly:
|
3 Attachment(s)
Ferrarri 288GTO, Maisto Shell, Scara 1/36
Golf 5 + Diorama + Caine idiot scara 1/1 Golful a suferit ceva modificare, si cainele ... a slabit :D |
Foarte faina "macheta" 1:1 :lol:. Sarbatori fericite!
|
Sarnaaa :*
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:16. |
- Copyright 2026 4Tuning