![]() |
Re: Cine A Construit Piramidele?
te incurajam ;) iti pot cara cu al meu transportor dk vrei pietricele ......
https://forum.4tuning.ro/attachment.p...6&d=1143807326 |
glumai gluma da eu is rupt.
vineri si sambata am taiat via si copacii din livada.ma dor umeri de-mi vine sa fãt. teoretic oamenii erau mai mici nu mai mari. pe vremea lui stefan oameni aveau cel mult 150cm apoi am inteles ca blocurile de piatra le trageau sus cu scripeti, si pe sub ele erau fire de par unse cu ceva ce sa alunece.... da de craniu ala din cristal de nus unde ce stiti? ca ne-ar trebuii peste 15.000 ani sa-l reproducem? |
ce craniu ? :)
|
Quote:
Mai nou avem CNC-uri care iti fac orice, absolut orice dupa un model 3d :D |
Quote:
tu? zi parerea.. in afara de comentariul pt postul meu daca tot sari ca musca-n... lapte. |
Quote:
Sorry .. dar nu am observat inainte sa postez si m-am iritat putin. |
Quote:
<scuze, nu m-am putut abtine> :D |
de ce esti rau?
era un documentar despre piramide pe discovery, in care anumiti cercetatori renumiti confirmau aceste lucruri. |
Quote:
In fine, sa trec la subiect. Nu am incredere in cercetatori, in primu rand. Cine poa sa stie ce a fost acu enspe mii de ani?! Toti isi dau cu presupusu, nik mai mult. Bafta |
:lol: merge si gluma ca sa mai destinda atmosfera.
Cercetarea e de mai multe feluri... teoriile fac si ele parte din categorie, dar pana nu exista dovezi raman ipoteze. Doar ca pietrile despre care vb, pot fi identificate foarte simplu. Dar pana la urma urmei fiecare crede ce vrea. Uneori pt unele persoane nici dovezile nu sunt suficiente pt a le convinge. Chiar daca acea persoana crede in ceva care nu are macar probe palpabile. >:) |
Sa mor daca nu era un timp cand ma pasiona sa aflu , ma gandeam cateva ore bune pe zi la treaba asta , si la alte miracole / enigme...acum sincer daca ma dau 30 de cm mai la dreapta privesc un superb Peugeot 407 Coupe (e caravana Peugeot in TL si stau chiar deasupra pietei in care sunt expuse masinile) si ma gandesc ca poate...asa e lasat sa fie ... unele lucruri sa nu ne fie cunoscute vreodata , sa ne bucuram de ce avem si ce stim....PS : si ce putem sa vedem:)...
|
mai bine numai zice de 407 ......bleaaaaaaaaaaaaaaaa.......:(
|
Nu iti place?:) Mi se pare superb ... da-le dracu de piramide ... deocamdata m-a cam innebunit jucarica asta
|
e varza peugeotu.....poate 206 RC ....in rest .......
sa continuam cu piramidele :)) |
EXTRATERESTi acolo nu este numai mana de om am vazut si pe discovery asta e parerea mea ........clar !
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:35. |
- Copyright 2026 4Tuning