Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tot ceea ce nu poate fi incadrat (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat.html)
-   -   Pro si contra manele (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/1520-pro-contra-manele.html)

SpeedeR 14-07-04 21:01

howles bowles, mancatias cerceluuu... il chem pe shefuh nostru!!! vin el cu cariuta cu maniele si va taie mamele la urechi cu inaltele de la fundu calului.... mie dator k nu avea puradeii lui ce sa manance si iam dat lor baliga de la polistiren,iapa mea.... plecati k va mananca puricii, uitei cum sar de pe mine :D

BogdanCMS 14-07-04 21:54

Maneaua muzica nationala? N I C I O D A T A ! Eu le dau foc cu mana mea daca ajunge maneaua simbol national! :evil:
Si prefer de 1000 de ori sa ascult muzica populara, in special ardeleneasca, care imi place f mult, sau chiar vreo lautareasca la un pahar de vin decat sa imi oblig timpanele sa suporte calvarul asta.

X-Ray-Eyes 15-07-04 04:23

Corect ...
Dar ... daca o sa ajunga ce ai zis tu acolo unde ai zis atunci o sa inceapa revolutia a 2-a si o sa iasa cu macel ...
Parerea mea ... o sa fie un scandal de o sa inceapa vanatoarea ca pe timpul lui Antonescu ...

Psycho 15-07-04 11:33

aaa vroiam sa zic ceva da am uitat ... oricum .. .sambata in pepsi care vrea sa dea un pm pe mine ... ( pepsi -> numa manele :)) )

EvLSant0S 15-07-04 13:27

Re:

Quote:

Originally Posted by \"HAMMER\"
Quote:

Originally Posted by \"Johnny6600\"
Ma intreb cine e incultul ? Eu care ascult manele sau HAMMER care nu e in stare sa scrie o fraza fara greseli de ortografie? Invata alfabetul si poate mai discutam. Sa zicem ca eu sunt incult dar voi sunteti rasisti si din cate stiu eu asta e mult mai rau. Oricum daca stiti si voi ceva despre masini va credeti destepti? Oamenii destepti fac lucruri despre care voi nu faceti decat sa discutati pe un amarat de forum. Pe Adrian sau pe Guta ii cunoaste lumea , unii chiar ii respecta si ei vor ramane in istorie asa inculti cum sant pe cand voi sunteti doar niste umbre care pierd vremea pe forumuri si vorbesc despre tuning incercand sa dea un sens vietii lor.

Cu toate ca ma obosesc degeaba sa-ti raspund, pt ca oricum n-o sa intelegi nimic, iata: Mai intai invata tu ceea ce inseamna greseala de orotgrafie, pt ca tastarea unei litere in plus intr-un cuvant nu se numeste asa. In analele (ai grija ca anale nu inseamna ceea ce crezi tu) istoriei Romaniei au ramas intr-adevar oameni de valoare si nu handicapati gen copilul avorton sau altii asa ca mai lasa-ne nene cu marii artisit ai neamului. Nu ti-a reprosat nimeni ca asculti manele, adu-ti aminte ca traim intr-o tara libera si fiecare poate si trebuie sa aiba pareri sau opinii diferite. Cat despre faptul ca suntem rasisti, la fel de bine si tu esti rasist, pentru ca sunt convins ca nu suporti muzica (n-am spus alta muzica pt ca maneaua nu e muzica); dar cred ca te-am pierdut deja.
Exemple de artisti care au rama sau vor ramane in istorie(sigur n-ai auzit de ei):
1. Fredy Mercury - Queen
2. Pink Floyd
3. Deep Purple
4. Mario Lanza
5. Salvatore Adamo
6. Edith Piaf
7. Luciano Pavarotti
8. Nicolae Herlea
9. Ludovic Spiess
10.Toma Caragiu, Anda Calugareanu, Stefan Banica, si lista poate continua pentru ca au fost multe valori in tara asta dar din pacate din cauza unora ca tine au inceput sa se uite.Atat am avut de zis si o sa-ti traduc si una din expresiile in germana, asa ca sa intelegi despre ce era vorba: \"Munca elibereaza\".............................

:)) :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
bv , l-ai pierdut :) :) bv

BogdanCMS 15-07-04 13:44

Pepsi ala se vrea un club de manele sau e reclama de deasupra ushii vreunui butic in care se asculta numai manele? :P :P :P :P :lol: :lol:

BogdanSHA 15-07-04 22:25

Scrisesem in forum-ul \"vechi\":
Psycho wrote:
... asa cum americanii au k muzica nationala Country ... la fel si noi maneaua ...

Asta pune capac.

Tu stii k multi straini care vin la noi in tara raman cu impresia k muzica asta de tigani inculti este muzica noastra nationala?? Ti se pare ok? Mie unu' nu. Pentru k tiganii cu a lor \"cultura\"( ) s-au aciuiat aici, pe langa niste oameni indeajuns de prosti sa nu realizeze ce-o sa se intample.
Intr-adevar, au aparut manele mai \"normale\" dar sunt foarte putine si in esenta sunt aceeasi chestie...
E misto \"De ce ma minti\", nu? Si mie mi-a placut putin dar ia ganditi-va: cum ar suna pe un alt ritm. Parca s-a si scos asa ceva si suna de 2 ori mai bine.
Si ziceam k si mie mi-a placut, si-am pus-o pe cd in masina. Si ce credeti...ajunge cd-ul la melodie...si...instant am ridicat geamurile si-am dat incet -> mi-a fost rusine. Am schimbat.

Da, la betie sunt misto dar doar acolo. De ce? Pt k un om beat (sau doar ametit) se schimba indeajuns incat sa-i placa uratul si dizgratiosul (vezi striptease masculin si altele).
Dar multora le place...de ce? Pentru k suntem un popor de inculti - cu mine-n frunte!

Am zis!

Psycho 15-07-04 23:07

hmzzz ... mah .. cultzi sau incultzi muzica noastra .... a ajuns departe hai sa vezi ... ceva ...

* [HuGo] playing(Haiducii - Dragostea din tei) stats(3m 34s)
<SP00fed> [HuGo]
<SP00fed> hahahahaahah
<[HuGo]> :D
<SP00fed> do u realy play that song
<SP00fed> ??
<SP00fed> hahahahaahah
<[HuGo]> yea :))

omu` e din angla si asculta haiducii :) ...

mai aveam unu din polonia care asculta o`zone ...

si cativa italieni care o ardeau pe minune :D .... am inteles k in italia e la moda maneaua .. si cica ( nush cat de adevarat e ) italienii in baruri platesk romani sa cante manele ... nu canteretzi .. oameni k si ei care stau al masa .. intelegetzxi voi ...

BogdanCMS 16-07-04 01:28

Britanicii le-au ridicat in slavi pe Cheecky Girls, asa ca nu ma astept prea mult de la ei...probabil s-au saturat de prea multa muzica de calitate si vor sa auda si porcarii...
Oricum, pe afara n-are cum sa fie vreo isterie cu manele, poate se mai canta pe la petreceri obscure unde mai sunt romani sau tzigani de-ai lor...oricum, poate s-o fi impamantenit ideea ca asta e muzica traditionala romaneasca, atunci poate vor oamenii sa asculte ceva din folclorul nostru si au inteles cu totul si cu totul gresit...
Asta e imaginea pe care ne-am facut-o afara, de tzigani si hoti, pt ca ne complacem in kitch si prost gust...si nimeni nu vrea sa inteleaga ca pana si starea generala deplorabila a orashelor si a tzarii se completeaza cu preferintele pt asemenea porcarii...Dati fratilor o fuga pana la unguri, sloveni sau croati, sa vedeti acolo occident ce s-a facut. Si n-o sa vezi NICIODATA ce vezi pe soselele patriei noastre, monumente de kitch pe 4 roti cu muzica infecta la maxim...

X-Ray-Eyes 16-07-04 01:48

Dar de ce va certati pe manele ...
Ascultati \" Planeta Moldova \" la maxim , \" Bihorul Traieste \" , \" Intalnire de gradul 3 \" cu DJ Boros ( un prost deosebit ) si daqca rezistati pana la sfarsit inseamna ca avetzi probleme ...
Ce sa mai zic de retardatii mintal de la Zdob Si Zdub ... DJ Vasile ... las-o frate in p#l@ goala ca alea nu sunt melodii ... este bataie de joc asemanatoare manelelor ...
Romanii care redusi mintal fiind rad ca prostii la manele si un om beat este catalogat \" funny \" adica unul de care rade lumea ... si daca asculti manele atunci cand rade lumea de tine ce inseamna .. ca maneaua e o bataie de joc de care potzi sa razi .. la fel este si cu cei enumerati mai sus ...
Ca sa nu mai enumar alte melodii care ma aduc in pragul de a farama televizorul :
Mai avem nevoie si de iarba , aia cu daca imi dai o inghetzata iti dau un pupic .. si maine poimaine ptr o acadea o sa sugi p3l@ fara comentarii ... nu ??? - Sensa giaca e cravata sau cum mortzii masii se numeste , Giugiuca , sunt destule care ma scot din minti ...
Dar cea mai nenorocita manea a fost aia cu marius niculae - eu sunt marius niculae , driblez orice aparare .. poate o stitzi ... perfectiunea infectiei debitate de mintzi retardate.
Lista poate continua ...
Poate e bine sa facem un topic : Melodii De C@c@t !
:peace:

BogdanSHA 16-07-04 02:29

Tare ideea!! Facem! :D Poate ne dau in judecata pt drepturi de autor... :lol: Presimt totusi k o sa pierd procesul :wink: :wink:

Pai da, strainii asculta prostii de-ale noastre fie k sunt ei insisi niste tigani sau romani sau mai stiu eu ce, fie k nu inteleg cuvintele si le place doar coloana sonora. Asta-i cu totul altceva :wink:

strengaritza 20-07-04 00:48

da-o-n supa de manea....
am avut ocazia de ama intalnni cu un DJ olandez....kool de tot...si..din vb in vb imi zice saracul\"here everybody listen to manele...\"asa cumva s-a exprimat...dupa care m-am gandit sa-i dau o lectie... m-am apucat sa-i explic un pic de trance, muzica, nu prostii....o gramada de melodii pe care el le pune la chefuri in olanda....dupa care totusi semira....cum de sunt romanca si am auzit de ayla, atb sau altele...jenant!Doamne fereste...nicii in gluma faza cu maneaua nationala..desi e ingrozitor cum se extinde...nu-i mai inteleg pe oameni...
le detest..desi la un chef...o sa ma vedeti..nu chiar pe masa..dar..in jurul ei :))
am nimerit si io la un chef de manelisti(am un var adoptat,e singurul manelist) si nu am murit....dar..mi se pare mai omenesc sa asculti mai multe genuri de muzica...
unii ma stiu cum ca as fi antimanele..altii ma vad cantand manele(fffrar)
pana la urma..cema dispera cel mai tare e ca sunt manelistii aia inraiti care sustin\"eu nu pot sa ascult decat manele\"..no..aia is inculti si asa mai departe.
merge cate o manea 2...si atat.pana la urma fiecare gen de muzica are rahaturile lui..desi manelele au cam mult :roll:

BogdanCMS 20-07-04 01:07

Strengaritza, ai fost pe sufletul meu... :hug: :mrgreen: Ai zis-o bine, ai pus punctul pe i sau virgula sub sh... :P :D

pimp_lex 20-07-04 09:26

si eu mai ascult manele din cand in cand....sincer mie imi plac mai mult din cauza gagicilor danseaza misto pe ele :lol: :lol: , dar versurile sunt oribile......atat de oribile ca sunt distractive, sa auzi retardati mintali si fizici de-al de adi puradelu minunat cum ii da el inainte cu valoarea si mertzanele, e prea haios.......oricum acum au devenit extrem de repetitive, in total, din cele cateva mii bune de manele care s-au facut, vreo 20 asa imi plac.....si alea mai ales la un chef ceva

oricum este trist faptul ca a inceput lumea sa considere manelele muzica nationala......nu ca mi-ar place muzica populara, ca nu-mi place de nici un fel (chiar si acolo sunt des versuri de tot rahatu), dar aia e muzica nationala si chair nu-mi place o respect, nu maneaua adica o combinatie de tziganeasca+turceasca+greasca+lautareasca = KK

strengaritza 20-07-04 22:08

penal rau de tot...jenibil sa numesti maneaua ca fiind muzica reprezentativa pt poporul roman....aici vine o faza penala cand niste prietene de-ale mele erau in Franta si se mirau francezii cum de nu sunt tiganci...fukin'shit..scuzati expresia..da noi s'tem gabori mah?
neam de tigani mah?....rusine ..... rusine celor care nu se straduiesc unpic sa faca o imagine cat de cat mai reala in ceea ce priveste romania...si muzica din romania...sunt si la noi voci de exceptie care merita promovate si melodii care merita ascultate.....nu in puii mei manele....romani=manele.imposibil de conceput ..desi ia amploare..
poi noi suntem popor de inculti mah?\"astea-s versuri\"freaca-ma..si dezacorduri si altea alea...is bastan..si mor dusmanii mei..si...nici nu mai zic...hai gata ca m-am ambalat.imi veni o idee de topic nou....sa vedeti numai...

All times are GMT +2. The time now is 21:47.

- Copyright 2026 4Tuning