![]() |
Re: Blue Lion 207
9 Attachment(s)
Luminile de bord au fost schimbate de cineva din cj. Nu stiu daca il mai gasiti la cluj. id ul lui este kyotox_design. Incercati.
@t@uru, vreau exteriorul sa fie cat mai clean, deci probabil nu o sa pun eleron sau tevi de esapament. Ma mai gandesc la pleoape . Aerisirea are rolul ei :) Cateva poze Satu Mare Opel Drag Race |
Felicitari pt premii si modu de expunere :-) Sper sa ne revedem cu bine si la alte evenimente .
|
Salutare, am si eu o intrebare cati mm este coborata in pozele de la show ? Am gasit si eu ceva si vreau sa-mi fac o idee cam cum ar arata cu 40 mm mai jos.
|
Gasesti suspensii reglabile la 200 de euro cu transport inclus Raceland de pe Ebay.
Nu stiu exact cat ii lasata jos, 5-6cm |
trecere se poate face de la 4x108 la 5x112. eu am facuta trecere de la 4x98 la 5x112 si nu am nici o problema. grosimea e aprox de 12 mm ( minim cat se poate ) si in pret intra si prezoanele. pret 370 lei a fost pt flansele mele.
am gasit jante 4x108, 9j cu tot cu gume undeva in jur de 700 lei + transport aici in tara. :) p.s. sunt mandru ca avem in Cluj asa masina frumoasa ;). sa ai grija de ea. :) |
De unde ti-ai luat flansele..vreau sa trec si eu de la 5x108 la 5x112..ma poti ajuta?
|
pot sa te ajut, este facut din aluminiu, se face la comanda, dureaza aprox 7 zile, pretul depinde de marime. (450-500 ron/4 buc)
|
Salut.am si eu un 207 si vroiam sa fac cu barice cam ceea ce ai tu dar m-am razgandit gasesc eu alta varinta.in fine spune-mi si mie te rog cam cat te-a ajuns barile toata manopera si fata si spate ce materiale de unde...un total sa imi fac si eu o idee sau cel mai bine da-mi un msg privat cu id-ul tau pentru ca as avea mai multe sa te intreb.astept un mesaj.bafta
|
Barile nu barice...scz:D
|
azi am avut si eu norocul sa`l vad masina live in Salonta:X
ce pot sa zic ca e fakut cu un gust bun:D imi plake foarte mult... ai grija de masina:D |
Mersi, de obicei trec prin Salonta in 2-2 sapt. :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:17. |
- Copyright 2026 4Tuning