![]() |
Re: Audi A4 (b5) OOOO
stanley....te-am vazut intr-o zi la podgoria...te-am blitzuit dar probabil ca nu ai observat...
|
Gianny23 - mi-ar face mare placere sa ne intalnim.. ar trebui sa ne vorbim sa ne intalnim mai multi sa mai discutam una alta despre masini:P
Cucotzu' - parca imi amintesc ca m-a blitat careva la podgoria odata dar chiar nu mi-am dat seama... scuze.. data viitoare blitzeaza-ma mai tare si da-mi si un claxon sa te observ sa ne oprim sa facem cunostinta!:D |
data viitoare o sa iau imprumut o sirena de pompieri de la un prieten si te claxonez...cu aia sigur o sa ma auzi!!! :lol::lol::lol:
si cat despre blitzuri...o sa ma vezi tu!:-P |
12 Attachment(s)
Niste poze noi cu masinuta si cu noua grila fagure:D
P.S. xenoanele sunt 8000k nu 6000k cum spuneam la inceput!:oops: |
mai mult imi placea grila cealalta.. dar gusturile nu se discuta ..
|
arata foarte bine :) am si eu unul, in schimb am motor 1.8 si consuma cat un A8 2005 3.7 benzina :))))
|
si eu am avut un 1.8 si imi lua in afara 11 :)
|
ti-am vazut masina la bazar.. vrei sa o dai ?
|
Si mie imi consuma destul... combinat imi ia 10l.. is cam nesimtite consumurile astea:)))
Nu mai e de vanzare.. a fost un timp dar m-am razgandit pt ca am bagat prea multi bani in ea pe care oricum nu ii voi scoate daca o vand... am pus multe piese noi si chiar nu merita... macar asa nu o sa mai am probleme cu ea un timp..si am si ceva planuri pt ea:>:>:> am si uitat ca am anunt pe bazar.. nu am mai dat "up" de mult! |
2 Attachment(s)
Acum doua zile am achizitionat si ceva muzica (tub de bass si statie) de la Hifonics :>:> acum bubuie masina!!!!:oops::oops:
|
pfuu.. cat ai dat pe muzica si de cat e ?
|
Muzica m-a costat 10 milioane (tub de bass, statie si cabluri) Am vrut neaparat sa fie nou ca sa am garantie!:lol:
Tubul scoate 400W RMS (800max) iar statia e tot de 1x400 sau 2x200! Parerea mea e ca isi merita fiecare banutz! Sunetul e demential! |
lasa-l sa isi faca rodajul daca e noua.. ca un prieten si-a luat noua si a dat o data tare si l-a coco :) .. a trebuit sa il bobineze ;) .. cred si eu ca se aude demential :) hyfonics e ce e :)
inca o intrebare.. cat ai dat pe kitul de xenoane? |
pe kitul de xenon am dat 240 lei + taxa de transport de 30 lei. Am ajuns cu el la 270 de lei pt ca le-am montat singur:D
dupa ce i-am dat in gura la tub m-am gandit si eu la ce ai spus tu.. dar deaia l-am cumparat nou.. ca sa am garantie:)) |
Quote:
8000K e cel mai tare ? |
| All times are GMT +2. The time now is 12:55. |
- Copyright 2026 4Tuning