![]() |
11 Attachment(s)
Model: Citroen C3 Pluriel
Scara: 1/32 Model: Citroen C4 WRC (Daniel Sordo) Producator: Bburago Scara: 1/32 |
Re: Machetele mele - VENOX
Foarte frumos! BBurago chiar lucraza bine cu astea 1/32 :-) Felictari de achizitie si multa bafta...:-)
|
7 Attachment(s)
Quote:
Continuam cu: Marca: Maserati Granturismo Producator: Bburago Scara: 1/43 Si... Marca: Nissan Fairlady Z Producator: Welly Scara: 1/32 |
4 Attachment(s)
Marca: NISSAN GT-R
Producator: Hot Wheels Scara: 1/64 Marca: DATSUN BLUEBIRD 510 Producator: HOT WHEELS Scara: 1/64 |
4 Attachment(s)
Marca: '69 Camaro
Producator: Hot Wheels Scara: 1/64 Marca: '67 Camaro Producator: Hot Wheels Scara: 1/64 |
4 Attachment(s)
Marca: Pontiac Firebird
Producator: China Scara: 1/32 (cea de a doua macheta pe ziua de azi urmeaza mai pe seara cand ajung acasa de la servici :-) ) |
E fain asta, il am si eu pe alb de politie. Nu e 1:32, e cam 1:38-1:40.;)
|
E posibil sa ai dreptate, mi se parea ca e cam la aceleasi dimensiuni cu Nissan-ul Fairlady Z postat acum cateva zile. Nu mai zic ca e chinezesc si normal ca nu scrie ce scara e. :-)
|
2 Attachment(s)
Si cea de a doua macheta pe ziua de azi, fiindca am ajuns si eu acasa intr-un final.
Marca: MONOPOSTO Producator: Hot Wheels Scara: 1/64 |
4 Attachment(s)
Mai revin cu inca doua micutze :lol:
Marca: '08 Dodge Challenger '10 Camaro SS Producator: Hot Wheels Scara: 1/64 |
Mici mici, dar frumoase:-)...felicitari de noile achizitii, colectia ti se mareste destul de repede;)
|
Merci merci! In total sunt peste 30 numai dinastea mici pana acum, imi plac tare mult, sunt o gramada de modele frumoase si nu ma pot abtine sa nu imi mai iau cateva cand le vad pe raft. :D E nasol cu limita de 2 machete pe zi, o sa imbatranesc pana le pot prezenta pe toate :)
|
5 Attachment(s)
Marca:
'69 Dodge Charger '71 Dodge Demon Producator: Hot Wheels Scara: 1/64 |
4 Attachment(s)
Marca:
'66 Ford Fairlane GT '69 Dodge Coronet Super Bee Producator: Hot Wheels Scara: 1/64 |
foarte frumoase machetele de la hw...
bafta |
| All times are GMT +2. The time now is 09:47. |
- Copyright 2026 4Tuning