![]() |
Re: Cotoarba mea de golf 1... :) .Pareri,impresii...
Quote:
este ceva zapada pe ici pe colo dar poza e facut mai in trecut:) zilele astea primeste si alta culoare la bord:X:X |
Felicitari pentru munca depusa,tine-o tot asa,pentru oameni care au dedicatie si pasiune tot respectul meu
|
Quote:
|
dude,vreau sa te felicit,chiar esti unul dintre putinii oameni care inca mai incearca sa faca ceva frumos,de calitate si mai ales in limita posibilitatilor.Bravo!!!!Respect.
p.s. masinuta are potential,trebuie sa ai multa rabdare si sa investesti pe parcurs,asa o sa simti mult mai bine rezultatele muncii tale!:cool: |
ca sa va faceti o idee de calitatea vopselei si vopsitului aripa din spate stanga deja are rugina dupa ce am spalat masina cu jetu si a dat vopseaua jos pe o portiune destul de restransa insa acolo deja a dat rugina..... din pacate nu ma asteptam la asa ceva dupa numai 6 luni:-s
|
5 Attachment(s)
Masinuta a primit si niste becuri rosii in bord:X un panou de sigurante deoarece cel vechi era plin cu apa:-s ... si se pare ca si pe asta ploua... poze.
|
Cam multi bani ai de bagat in Golf, nu imi dau cu parerea ca sa nu jignesc pe nimeni...spor la treaba !!!..:)
|
Quote:
|
Nimic nou cu Golful:-)
|
10 Attachment(s)
Quote:
|
cea mai tare masina;)
|
Ia m pus si niste geamuri electrice(nu de alea proaste de real), alte jante bbs pe 15 care le am dat drumu rapid la pret bun:), si mai urmeaza niste xenoane, grila cu 4 ochi si sa o repar unde mo lovit x si alte bari cand oi gasi :) ... poze curand
|
ce se mai aude de racheta ?
|
cati mai multi km fara probleme ! imi place masina ft mult ca nu e tunarita ca restul, ai lasat-o asa cum e! te-am vazut cu ea de cateva ori prin deva, prin spate pe la banca transilvania daca nu ma insel :D numa bine
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:05. |
- Copyright 2026 4Tuning