Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Bacau (https://forum.4tuning.ro/80-bacau.html)
-   -   tuning vs styling - disputa de idei (https://forum.4tuning.ro/80-bacau/15091-tuning-vs-styling-disputa-idei.html)

codrin44 05-04-06 22:30

Re: tuning vs styling - disputa de idei

apropo de tuning vs. styling...imi dai si mie motorul o tura?

SFW 05-04-06 23:20

Quote:

Originally Posted by aleks
eu gandesc exact ca si tine...
sper oricum sa reusesc sa-mi iau si o motocicleta anul asta, si asa imi voi potoli si setea de adrenalina ( sa vad ce civic de curse va reusi sa aiba acceleratiile mele )...
cat despre topic... :rolleyes2 eram in pana de idei...:twisted::twisted:

Nu-ti lua motocicleta ....

Imi plac si mie, dar eu unu nu mi-as lua ... mie frica de ele ... frica tare ... :sad:

Andr3i 05-04-06 23:26

Parerea mea... Motocicleta = Moarte Curata! :(

Al3xika 05-04-06 23:31

da...pacat ca e sugativa de femei sau cel putin asa vad eu ca toti care au motoare tari au si femei buneee :peace:

bc_04_aju 06-04-06 09:43

nuti lua ma motor ca ai sa ramaii cracanat ca fotbalistii

aleks 07-04-06 02:21

am avut motor... si am avut un accident destul de urat cu el... au mai ramas vreo 100 de kg de fiare vechi, ceva carpe, care facusera odata o salopeta de 600 de euro ( multumita careia mai merg pe picioarel mele si nu in scaun cu rotile ) si o casca sparta in 2 aproape ( datorita careia i'm still alive )
stiu k nu suna incurajator, dar sunt constient de riscuri, si stiu acum cat de tare trebuie sa intind coarda...
dar senzatia pe care ti-o da un motor e inegalabila, si nu as ezita nic o secunda sa-mi iau altul, cu prima ocazie ( nu mai am 18 ani, stiu f bine care sunt riscurile, si mai ales avantajele ;) )

codrin44 08-04-06 10:54

a adus un amic un motoguzzi...500 euro,dar e stil....IJ,planeta 5 etc....motor de 600cmc,motor in V...nu ma prea pricep....cu nr. de italica.
daca e cineva interesat...

aleks 08-04-06 20:13

marfa... si nici nu-i scump...
trece-l si pe bazar...

83SOF 10-04-06 08:55

Aleks, presupun ca aveai protectii serioase in respectivul costum - sper sa nu le testez pe ale mele vreodata. Cat despre motociclete fiind moarte curata, trebuie sa fii cu capul pe umeri ca sa te urci pe una, prea multi au vazut filme gen Biker Boys si se cred Rossi.
Intre Dnepr si Thunderbird intr-o zi insorita mi-ar fi tare greu sa aleg, cred ca doar destinatia mi-ar putea influenta decizia - pentru drumuri mai lungi as merge cu masina.

aleks 28-04-06 12:21

clar motorul este o alternativa, nu mijlocul de deplasare principal...

All times are GMT +2. The time now is 20:47.

- Copyright 2026 4Tuning