![]() |
Re: cumpar jante cu buza 4x100
2 Attachment(s)
pozele despre care vorbeam
|
Quote:
|
in continuare valabil....caut si caut 7,7.5j fata si 8,8.5 spatele prefer pe 14 dar si 15 ii ok
singura modificare ca la schimb nu mai am jantele alea...acum sunt niste ats-uri pe 15 |
megavalabil......
inca cautare...cash sau niste ats-uri pe 15 impecabile si diferenta inca odata in special steffan bcw si pe 14.... dar si alte modele si marime r15 sub 7.5j nu ma intereseaza |
5 Attachment(s)
Quote:
|
valaaaaaaaaaabil
|
si un ultim up....
|
1 Attachment(s)
jante pe 16 cu buza 7.5 j cu gume pe fata 195/55 si pe spate 205/55 echipate de iarna.l;e am puse pe un vectra a si numi freaca o sa fac si poza modelul este acesta in poza.pret 200 de euro fix indiscutabil
|
Quote:
mersi pentru oferta....dar nu din mai mult emotive in primul si primul rand nu vreau pe 16....daca luam 16 gaseam pana acum angro mai apoi ca vreu mai lat...acum am 7.5 j si nu are rost sa schimb atunci si mai nou se poate inchide chiar azi am rezolvat multumesc cea ce nu a putut oferi Romania a oferit Ungaria;) closed |
bine ca am scapat de topicu asta,era timpu,bv:))
|
Quote:
oricum ce imi place cumpar;) |
stai flex,nu te ambala,glumim si noi sa treaca criza.
|
Quote:
coooorect is foarte felx,am si fost;) deci na nu stiu de unde iei ca ma ambelez,dar cum zici tu sa treaca criza:D a fost un simplu,calm,linistit,relaxat,lin raspuns |
soosy ia arata ce ai cumparat din ungaria :D poate mai gasesc si eu ceva
|
10 Attachment(s)
Quote:
am luat steffan bcw r14 fata 8j si spatele 9j cu gume fata cam 30% uzura iar cele spate 10-15% uzura insa una a avut o ciobitura dar ii facuta dimensiune gume 185/50 fata si 225/40 Dunlop spate jantele au et10 si sunt in stare foarte foarte buna(fata indoituri si etc...una singura are o julitura dar ii minor,nu ii ciobit) am dat caracteristici exacte ca le si pun la vnazare daca te inereseaza vorbim |
| All times are GMT +2. The time now is 18:05. |
- Copyright 2026 4Tuning