![]() |
Re: un sfat nu mi-ar strica...mai multe opinii ar fi perfecte..
A 3a cu greturi? Mai rar sa se duca CV, mai curand s-a dus ambreiajul. Fiind un motor turat (cu cuplu mic si la turatie inalta) necesita schimbari multe de viteza=> crapa ambreiajul cam la 50-60 000km. Nu zic ca e o regula, dar s-a intamplat si nu numai la mine. In rest, nu cotizezi la el des daca il mentii. Daca lasi probleme nerezolvate, acestea genereaza alte probleme si incepe balciul, o sa o injuri ca nu e buna de nimic si asa mai departe, dar nu e cazul, masina nu te va lasa niciodata, e ca un cal de bataie din evul mediu.
PS Tha nox , cu placere pt lamuriri, sper ca ti-au fost de real folos pt alte discutii, mess ID ax3lstorm |
Re: salut ....as avea si yo nevoie de un sfat !!!
Evident. Asteptam sa apri si tu in micuta si exclusivista familie a oltcitistilor. Bafta multa!!!
|
Re: un sfat nu mi-ar strica...mai multe opinii ar fi perfecte..
se pare ca nu mai am nevoie de astfel de sfaturi pt ca am luat masina..si am si inceput sa o modific...am luat-o de sus in jos (cu modificatu am luat-o...sa nu va ganditi la prostii:???: ) si i-am pus nijte jante mai late... detalii despre ce va urma se gasesc aici https://forum.4tuning.ro/119-masina-mea-oltcit/19499-incepe-proiect-oltcit.html
in concluzie...se poate inchide threadul.. |
hmm .... voi ce parare avetzi de oltict club 11 R ?
pentru ca asa avea posibilitatea sa achizitzionez unul. sa am si eu insfarsit masina MEA. si e destul de bine intretzinuta ... e inca in posesia unui batran ... care are grija de ea(deci nu a fost forjata si nici de umblata nu s-a umblat foarte mult cu ea) astept acuma pareri ... |
deci .. nimeni nimic ?
ar merita o astfel de masina ? sau mai bine mai astept si strang ceva bani pt un golf 1 sau ceva asemanator ? (doar ca acele masini ar fi cam vechi .. asa ca nush) asta deoarece vreau sa am masina mea personala cu care sa fac ce vreau cu ea ... nu a lui tata sau a fratelui .... |
Quote:
pai... cati ani are?cati km?cum sta cu rugina?km parcursi?eventuale accidente suferite?motorul...bate/tzacane? ideea e ca e bunicel un club 11R, singura problema e ca ai motor de 1100 si nu de 1300 ca si pe TRS (dar se poate transforma intr-unul de 1300, sau iti poti lua un motor de 1300). Sa te feresti de 11RM...si 11RT. intereseaza-te de ce ti-am zis mai sus, si da o tura cu masina. Ridica capota si apleaca-te deasupra carburatorului. Daca se aude un zgomot de genu` DUM DUM...e pe duca ambielajul(care nu se mai fabrica). Daca doar tzacane putzin, atunci trebuie reglati culbutorii. Si eu am 11R...si sunt multumit. Ia cu tine pe cineva care se pricepe la oltcit;) |
Ce legatura are aplecatul deasupra carburatorului cu ambreiajul?
|
Chiar n-are nici o legătură, ambreiajul e una...ambielajul alta :)
|
frate astia nici nu stiu sa citeasca.. iti dai seama ca`l trimete`ai sa`ti cumpere ambielaj si`ti venea cu ambreiaj...:)) fereste`te de oamenii astia
|
se mai intampla ca omul sa greseasca si citind repede...sa citesti altceva.
era pe discovery un astfel de experiment, adica dintr-un cuvant au scos cateva litere, sau au lasat primele 2 si ultima litera...iar omul poate citi cuvantul fara ca acesta sa fie complet, sau cum ar trebui. Deci se mai intampla, mai ales ca aici e vorba de o mica diferenta (ambreiaj / ambielaj). Ideea e sa ai un cunoscator langa tine. Spark...de unde anume esti? Daca esti tare interesat, intra pe forumul oltcit, si vezi care e de prin zona ta. Sigur te va ajuta sa iti cumperi o masinutza. |
deci .. sunt din satu mare ...
si cunoscatori de oltcit nu stiu ... cunosc 2 posesori de oltcit .. 1 cu care nu prea am tangentze .. si altu care cand l-am intrebat ce are pe spate discuri sau tamburi nu a zis ca nu stie ca inca nu a dat jos roata ... asa ca ... oricum ... o sa ma descurc eu ... :) (doar ca acuma s-a mai amanat umpic cumpararea lui ... ca au intervenit nieste cheltuieli neaspteptate .... asa ca ... :( ... dar oricum eu zic ca e doar o amanare ca de cumparat tot vreu sa-l cumpar) |
Sfatul meu e sa cumperi olcit
maniac sigur o sa fi Eu l-am luat de un an si sunt super incantat. Am dat (zic unii mult) 1000 eur.dar am fost la test cu el. Avea 14000(?!) si era de nevasta de colonel(?!) singura certitudine e ca am ajuns cu ea la 35000 intr-un an si ca la RAR mau intrebat daca am luat-o de la muzeu sper ca in 2 luni sa va pot arata niste poze cu el (dupa ce il vopsesc ca mi l-au zgariat niste idioti prin titan. sal ca daca ma gandesc la ol uit sa ma mai opresc las ca vezi tu |
cel mai nashpa e trs-ul cu 5 trepte cu cutie romaneasca.....te pisi pe el!...am club frantuzesc 86' 4 trepte shi rupe bara....cere shi a 5-a rau..da nu ai de unde...in schimb trs e puturos in ultimu hal ...intradevar iesi mai bine la consum da in schimb e carutza rau
|
Quote:
|
zaf nu e nici o suparare! am citit toate forumurile stai calm....asta am zis eu din proprie experientza... asa mi s-a intamplat mie....io ma duc in 150 cu al meu, e ala in 5 trepte abea urca la 120-130 nu vrea mai mult ...shi tre sa dai nishte rapoarte lungi de turbezi...bine acum fiecare cu ce cazatura are pe mana..:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:02. |
- Copyright 2026 4Tuning