![]() |
Re: Amplificator si subwoofer!Sfat va rog...
Merci oricum...sugestiile si parerile sunt binevenite...de asta stam pe forum...inca nu stiu ce o sa fac...o sa ma mai documentez....vad ce si cum...si pana la urma stau pana fac rost de bani si o fac la niste baieti care se pricep.....gen....vpower16v :) :P...sa vad cat o sa ma duca cu montatul statiei....k aia e beleaua mare....e problema cu garantia la Peugeot...iar la ei montatul unui amplif e pe la 3-4 mil....mi se pare exagerat de mult...cand pe drumul sarii cu chitul meu.....era pe la 500-700 mii nu mai stiu exact...
|
loooll 4 mil montatu l statiei?? poi la citroen era 2,5mil manopera..ieftin:)...ce sa zic ,ideal ar fi sa iti faca cineva care a mai facut incinte ..sa fiu cinstit..si eu cand mi am facut prima incinta acum 5 ani...nu mi a iesit bine..nu zic sa faci la mine ..nu intelege gresit, faci unde vrei si unde iti permiti .dar tine minte incinta este totul pt un difuzor ;)....iar cu plexi evita suprafetele mari pt k plexi are alta frecventa de rezonanta k palul sau mdful si tre sa fie d cel putin 1cm grosime k sa nu vibreze ..iar la idea cu magnetul in afara incintei..e buna doar la incintele bass reflex la sealed n are efect..
|
nici nu incape discutie.
i-am prezentat-o omului ca o solutie de .. show, mai mult.. ca am inteles ca vrea si show daca are planuri plexi :P oricum ai merge, succes. salutari |
Faza cu plexiglass-ul e de super efect....sau cel putin mie imi place super mult...(nu cu neoane sau eu stiu...) daca e lucrat si frumos.....si difuzorul ala de la hertz super finisaje etc...trebe sa ma incante pe mine....nu pe altii....nu pt show...cand o sa am 2-3 mii de eroi sa bag in muzica.....atunci da....o faci si de show....dar pana atunci......asa pt mine.....sa stiu k sunt facute cum trebuie....mai mult ca sigur cred ca o sa apelez la cineva care a mai facut si se pricepe....k nu prea imi arde de incercari si testari...etc
Acuma sa vad cu banii...sper sa o rezolv sapt asta... |
eu am ascultat hertz si la banii aia e super...asa sunt si eu ..primul lucru sa fie sunetul bun si apoi show ..neoane si alte chestii...iti urez succes ...
|
2 Attachment(s)
Off topic...
M-am tot uitat si eu pe net...pe ici pe colo......am gasit ceva care m-a uimit un pic...asa curiozitate Magnat are ceva in comun cu Jensen? Am incercat sa pun poze...e vorba de seria Phantera de la Magnat la amplifuri...si Jensen....arata aproape identic....ori e o ciordeala nesimtita a celor de la Magnat....ori....habar n-am....oricum scuze de off topic... |
si eu am vazut dar nu stiu care e faza.....banuiesc k folosesc aceeasi heat sink chiar acelasi fabricant ..k banuiesc k ambele sunt fabricate in china..nu stiu sigur care e diferenta..
|
frate cand te hotaresti cu ce iti pui pe masina ne dai si noua niste poze si detalii
bafta si la mai multi watti |
N-am reusit sa ajung nici pana azi la cei de la tottal si cei de la wizards....poate poate reusesc maine....in schimb am vazut ceva pe un alt forum...referitor la firma Jensen....si anume citez :"DLS e unul dintre cele mai bune firme daca vrei SQ!
Jensen asta este un fel de zgomotec al americii, adica marfa facuta in taivan la kg si vandut sub multe branduri unele americane..." Vreau si eu sa stiu cum sta treaba....mai exact...stie cineva?.....k nu prea am chef sa dau 6 mil pe un amplif....care nu e cine stie ce..... Ce parere aveti despre Jensen amplif? |
mai nu vreau sa fiu rau ..dar baiatul ala spune nitel adevarul....jensen nu e chiar super....bine ....si dls si jensen nu sunt facute la mama lor (usa/sweden) sunt in china si taivan dupa cum vezi...cat despre calitate...e greu d zis care e mai buna care nu...
|
Mai cauta si alte brand-uri, asculta si compara, vezi Directed..Audison..JL daca ai banuti..etc firme cu care scad sansele sa dai gres.
|
partial adevarat... Jensen apartine de Audiovox Corporation...de asemenea Acoustic Research, Phase si altele...
ca parere nu te pot ajuta, dar te poti ajuta singur! Da o fuga la Prisma 2 azi si vezi acolo si Tottal si Vrajitori si de toate!!! Daca nici acolo nu iti gasesti raspunsuri...nusu unde !! :P bafta mare si inca odata, FUGI LA PRISMAA!!!! |
doar nu vrei ceva bun shi firma la bani putini :) eu mi-am luat o statie Mutant :D de ex .. de care nu auzit nimeni shi era bun :D pentru un sistem normal .... deci nu prea potzi zice ca e firma ca e nu cand e vorba doar de muzica normala ... parerea mea
|
sa mor daca am inteles ceva din msg-ul tau =))
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:48. |
- Copyright 2026 4Tuning