Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Discutii generale masini (https://forum.4tuning.ro/27-discutii-generale-masini.html)
-   -   "ATENTIE" mari probleme ITP (https://forum.4tuning.ro/27-discutii-generale-masini/15061-atentie-mari-probleme-itp.html)

Psycho 09-04-06 13:00

Re: "ATENTIE" mari probleme ITP

Quote:

Originally Posted by B-69-TAU
oare pot trece itp-ul cu masina mea?:D:D
mai ales ca tre sa-l fac si eu acum in mai....

presimt k nuh ....

XtenSion 09-04-06 13:08

Se merge pe siguranta prostului. De exemplu, un prost poate sa isi puna in loc de bari 2 lame care taie in 2 primul pieton lovit.

Bine, barile sport nu au aceleasi probleme, dar nefiind testate pot avea alte hibe..

Rebel_Boy 10-04-06 00:05

I-dioti T-ampiti P-rosti ... initialele unor mancatori de *** .. noua nu ne da I.T.P-ul pt niste spoilare sau cum am patit-o eu pt jante si toba si ei la masinile lor au I.T.P dar nu pot circula cu ele de frica sa nu ia foc ... :sad: ... ca sa nu mai aduc la cunostinta ca am fost sa fac R.A.R-ul acum ceva vreme pe cand se facea R.A.R-ul si ma respins din motiv ca scotea noxe si eu aveam o Skoda Octavia cu 3000 km ...deci ......:twisted:

XtenSion 10-04-06 15:01

Daca am plasa la radiator si nu grila aceea? :| la asta nu m`am gandit pana acuma..

Nu exista ceva hartie in care sa iti spun exact ce vor de la tine?

B-69-TAU 10-04-06 16:04

Quote:

Originally Posted by XtenSion
Nu exista ceva hartie in care sa iti spun exact ce vor de la tine?

ba da, regulamentul dupa care ai invatat cand ai dat de permis!

Bogdan_mb 10-04-06 16:09

Quote:

Originally Posted by B-69-TAU
ba da, regulamentul dupa care ai invatat cand ai dat de permis!

:lol: :lol: :lol: , si baiatu are 18 ani ... nu i s-a uscat vopseaua pe permis si deja a si uitat :)

XtenSion 10-04-06 18:24

Ce scrie acolo e relativ, asa poti intelege ca si daca pui un sticker umbli la structura masinii(se face mai grea) si ala esti..

XtenSion 10-04-06 18:24

Ce scrie acolo e relativ, asa poti intelege ca si daca pui un sticker umbli la structura masinii(se face mai grea) si ala esti..

Rebel_Boy 11-04-06 00:31

kkmas pe I.T.P-ul lor si pe ei daca imi pun o bucata de scoci pe masina sau un actzipild cu Turbo :d asa de ochii lumi , nu imi dau itp-ul? ... mare democratie la noi ...vb aia ...la noi k la nimenea ... adik e ca la cineva ... e k in Afganistan ... o sa ma duc la munca pe bicicleta de acum incolo :cry: :cry: :cry:

robie@max 11-04-06 00:36

Nu va faceti probleme! Cu o mica 'atentie' totul e OK! Doar suntem in tara tuturor posibilitatilor.:D

Ciky 11-04-06 04:10

io zic ca merge cu atentia!

Ciky 11-04-06 04:11

dar cu foliile cum ii?

Ciky 11-04-06 04:12

daca le dau mita,mi le trece in carte?

Ciky 11-04-06 04:12

daca shtie cineva sa-mi dea un pm !multzumesc!:)

Evil Yuri 12-04-06 10:21

Bai Ciki vezi ca nu esti pe mirc sau chat..*****ie totul intr-un mesaj....nu in 4 consecutive....
Aaa...stai ca m-am prins...asa se acumuleaza posturile :D:D:D:D

All times are GMT +2. The time now is 04:34.

- Copyright 2026 4Tuning