![]() |
Re: "ATENTIE" mari probleme ITP
Quote:
presimt k nuh .... |
Se merge pe siguranta prostului. De exemplu, un prost poate sa isi puna in loc de bari 2 lame care taie in 2 primul pieton lovit.
Bine, barile sport nu au aceleasi probleme, dar nefiind testate pot avea alte hibe.. |
I-dioti T-ampiti P-rosti ... initialele unor mancatori de *** .. noua nu ne da I.T.P-ul pt niste spoilare sau cum am patit-o eu pt jante si toba si ei la masinile lor au I.T.P dar nu pot circula cu ele de frica sa nu ia foc ... :sad: ... ca sa nu mai aduc la cunostinta ca am fost sa fac R.A.R-ul acum ceva vreme pe cand se facea R.A.R-ul si ma respins din motiv ca scotea noxe si eu aveam o Skoda Octavia cu 3000 km ...deci ......:twisted:
|
Daca am plasa la radiator si nu grila aceea? :| la asta nu m`am gandit pana acuma..
Nu exista ceva hartie in care sa iti spun exact ce vor de la tine? |
Quote:
|
Quote:
|
Ce scrie acolo e relativ, asa poti intelege ca si daca pui un sticker umbli la structura masinii(se face mai grea) si ala esti..
|
Ce scrie acolo e relativ, asa poti intelege ca si daca pui un sticker umbli la structura masinii(se face mai grea) si ala esti..
|
kkmas pe I.T.P-ul lor si pe ei daca imi pun o bucata de scoci pe masina sau un actzipild cu Turbo :d asa de ochii lumi , nu imi dau itp-ul? ... mare democratie la noi ...vb aia ...la noi k la nimenea ... adik e ca la cineva ... e k in Afganistan ... o sa ma duc la munca pe bicicleta de acum incolo :cry: :cry: :cry:
|
Nu va faceti probleme! Cu o mica 'atentie' totul e OK! Doar suntem in tara tuturor posibilitatilor.:D
|
io zic ca merge cu atentia!
|
dar cu foliile cum ii?
|
daca le dau mita,mi le trece in carte?
|
daca shtie cineva sa-mi dea un pm !multzumesc!:)
|
Bai Ciki vezi ca nu esti pe mirc sau chat..*****ie totul intr-un mesaj....nu in 4 consecutive....
Aaa...stai ca m-am prins...asa se acumuleaza posturile :D:D:D:D |
| All times are GMT +2. The time now is 04:34. |
- Copyright 2026 4Tuning