![]() |
Re: Cunostintele strainilor despre Romania
ntz ntz ntz... ai injurat :)
|
eu prin 90-91 am fost cu tata-miu la bishnitza la sarbi :oops: si am mers odata la naiba-n praznic, in capatul Iugoslaviei undeva prin N, N-E, unde n-au calcat romani prea multi, cel putin eram singurii din piata atunci. Si cand duceam marfa spre masa noastra(erau in piatza numa' tiruri de douaji de Tone cu lubenitza :D ) si doi tineri ce vindeau ma vad si striga HAGI, HAGI, Romania? eu da, da...si aia..mi-au zis ceva..si mi-au dat o felie mare de lubenitza :lol: din aia ovala, cred k avea 2 kile felia aia....:twisted:
Astia erau vecinii nostri, macar au fost OK..;) |
k veni vorba de Darcula, munti, ape si paduri >>
https://youtube.com/watch?v=wzcuBbztn-0&search=romania https://youtube.com/watch?v=WZpeeRSk-0A&search=romania si parti mai bune https://youtube.com/watch?v=isSD7bmt-IM&search=romania |
Quote:
Nu prea o sa vedem romani sa le dea ceva strainilor...decat bataie...si minciuni...hotii...toate alea.... |
asta e adevarul, noi ne plangem de mila..si ne miram la parerea strainilor despre noi, dar dk vedem un strain pe strada nu cred ca-l abordam sa-l intrebam de unde vine, ce face...si sa-i oferim ceva....asa, macar o amintire din RO :???:
am prefera sa stam..si sa barfim.."Ba, uite si la asta..ce cauta pe aici "..:rolleyes2 |
te mai miri de ce cand ajungi afara si zici romania toti zic "gipsy, gipsy"...din cate am citi pe forum aici sunt destui care o data ajunsi afara injura in romaneste de se rusineaza si ei...acelasi lucru au tot facut tiganii pana acum...si e normal ca strainii sa asocieze comportarmentul tiganilor cu romanii, iar cand un roman iese afara si injura si el, se confirma ca si noi suntem tigani...
perceptia asta se poate schimba doar daca romanii care merg in strainatate sa aiba un comportament demn, si cum 90% imigranti de origine romana provin din medii mai putin culturalizate, si plin de frustrarea esecului realizarii la ei in tara, e normal ca se vor comporta josnic si acolo, deci sanse slabe de reabilitare. turistii saracii iau in fata un atac frontal de imagine al conationalilor stabiliti acolo prin diverse metode. |
cunpostintele strainilor despre romania se rezuma la nadia si la hagi.nu?
cam astea ar fii pe scurt cunostiinetele lor |
....si dracula eventual transilvania si dupaia sarmale si palinca ...:rolleyes2
|
Nu uitati de tzigani si Casa Poporului.
|
....casa poprului nu prea mai degraba "ceaucescu" se citeste cum se scrie :lol:...
|
Quote:
|
.....paote nu stiai da la noi ink mai umbla dracula noaptea la supt sange :lol:....avem stafii peste tot....dragonii sunt la ordinea zilei ....a da si mai avem si vrajitoare pricepute dealde mama omida :lol:....
|
Stai linistit ca in Harry Potter cresteau dragoni si in Wales (Tara Galilor) si Ungaria, iar Bulgarii erau campioni mondiali de Quiddich. Deci nu eram noi cei mai inapoiati.
|
.....si ziceam k mie mi`a plakut harry potter si stiu tot din el.....m`am inshelat klar :lol:....
|
ma intreaba ,acum vreo 4 ani , o spanioloaica la vreo 40 de ani,"de unde esti?" ii zic ,din Romania.ea zice "am auzit de romania ,e in america de sud ,nu?".ma bufnit dracu rasul si am plecat ca nu ma mai opream.radeam si de prostia ce a zis dar si de fata ei ca se uita la mine mirata de ce rad:D :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:46. |
- Copyright 2026 4Tuning