Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E46 - 320ci (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/15023-e46-320ci.html)

WannaDie 02-05-06 11:28

Re: poze noi cu bmw'ul meu

Quote:

Originally Posted by mm-07-sor
poate e greseala mea ...dar oricum acel golf nu avea ce sa caute in aceea categorie..avea peste 130 cai oricum.Banuiesc ca oricine isi poate spune parerea despre ceea ce s'a intamplat intre civic si skoda nu? asa mi se pare corect.Acum ca stiu cum se procedeaza....data viitoare stiu ce sa fac.Tu ai participat la cursa macar?Daca da...tot respectul

nu, nu am participat , dar stiu exact de ce....si banuiesc ca acum ai vazut si tu ....masina mea e stock, dar are din talon 101hp, deci intra din start la a2 unde ma mancau multi, asa ca stiam ca nu are rost....iar asa ca sa stii si tu de acum o masina cu chip sau flashtuning intra la categoria la care e puterea din talon, bv lor celor care si-au facut....dar ce am zis mai sus ramane valabil...

IonutzMFF 02-05-06 15:50

3 Attachment(s)
am trecut azi pe la tuning shop si mi'au aratat noile modele de stopuri pentru e46....nu am mai stat pe ganduri si le'am luat direct....intr'o ora erau deja puse pe masina.Eu zic ca sunt cele mai potrivite pentru masina asta.....voi ce ziceti?? Urmeaza un set de neoane albastre si un body kit de la rieger

aR99bMw 02-05-06 18:13

parerea mea e ca sunt oribile....mai bine iti luai din FK alea cu leduri alb cu rosu:D

IonutzMFF 02-05-06 18:53

am vazut si catalogul FK iar cele cu led nu'mi plac.....la inceput am vrut sa'mi iau din alea cu leduri ...dar pin' la urma am zis sa pun ceva mai special.Totusi ..arata mai bine decat cele dinainte...cu chrom.Merita sa pun neoane? Intrebari:
1.Care ar fi cel mai bun chip pentru motor la bmw'ul meu?
2.Se merita sa pun filtru de aer conic?
Astept raspunsuri

IonutzMFF 02-05-06 18:54

am vazut si catalogul FK iar cele cu led nu'mi plac.....la inceput am vrut sa'mi iau din alea cu leduri ...dar pin' la urma am zis sa pun ceva mai special.Totusi ..arata mai bine decat cele dinainte...cu chrom.Merita sa pun neoane? Intrebari:
1.Care ar fi cel mai bun chip pentru motor la bmw'ul meu?
2.Se merita sa pun filtru de aer conic?
3.Pot sa'i schimb turbina cu una garret?
Sunt cam incepator in domeniul asta .....astept raspunsuri

aR99bMw 02-05-06 19:29

Eu nu mi-as pune neoane.Nu prea merita....acu faci ce vrei tu....important e sa nu se vada tubul de neon cand e aprins, ca asa arata urat.

Hai sa iti zic ce as face eu la masina ta:

In primul rand suspensie, jante 18, angel eyes ccfl, eleronu de m, si un kit finutz de hamman :D

de fapt asta vreau sa fac la mine:D ,ai trebe kitu de hamman si jantele....

Un e46 nu arata bine impopotonat.....si numa tot arunci cu banii aiurea asa....iti iei un eleron il dai jos...iti iei jante le schimbi.....:D asa faceam si eu:D

cel mai bine ai putea sa iti pui un Power box pt. cat mai multa putere....in rest nu prea are rost nimik....

IonutzMFF 02-05-06 21:40

angel eyes sapt asta imi vin....suspensie nu prea are rost la drumurile de aici .Eleron micut de m hai ca merge .....acum sunt tot felul de variante.Am facut comanda la kit rieger dar pot sa'l schimb...inca nu au dat comanda in germany...ma mai gandesc si la varianta care mi'ai propus'o.Oricum sa sti ca parerile celor de pe forum conteaza....nu chiar toate :) ...jante pe 18 iar nu merita.Cea din fata pe stanga e putin indoita...urmeaza s'o schimb

aR99bMw 02-05-06 23:45

arunca si tu o privire pe www.e46fanatics.com pe forum la ei....si cauta poze....sa vezi ce si cum:D sursa de inspiratie buna

Loukas 05-05-06 12:29

La mai mare Ionute. Frumos Beemerul tau. Nu cumva era rosu inainte ? asa parca retin. Unde ai vopsit`o si cat te-a costat vopsitul ?
Apropo. Te intreb ceva : Ce vrei sa faci din masina ta ? Dupa ce jante (ma refer ca sunt mari si au cauciucuri cu talon mic) si dupa eleronul ala mare pe care l-ai avut (P.S. azi te-am vazut in trafic si imi place mai mult acuma masina ta. arata mai frumos fara eleronul ala imens pe spate. Parca strica linia masinii :D ) , iti comanzi kit rieger (ai renuntat la kitul de M3 CSL ? sau esti in dilema ce sa pui pe ea? ) , ei, dupa toate astea , + ca vrei sa`ti pui si neoane sub masina, ma gandesc ca vrei sa o modifici radical (ma refer la aspectul ei. nu la partea mecanica), ceva in gen 2fast 2 furious. Dar suspensiile nu vrei sa le schimbi cu unele joase....hmm...nu cred ca se potriveste...kit , jante cu cauciucuri cu talon redus, eleron, neoane , cu masina lasata asa ridicata. Eu zic sa o "trantesti pe asfalt", ori sa ii faci ceva mai discret ( jante pe 16, un kit mai cuminte, etc). Acuma banuiesc ca e singura ta masina si de aia nu vrei sa o lasi jos din suspensii ca ti-ar fi incomod tot timpul sa mergi incet si sa stai cu ochii pe sosea sa eviti gropile. Dar eu zic ca nu merge cum vrei tu.... tuning ...sa`i zicem mai agresiv, si suspensii stock. Acuma fiecare cu gusturile lui. Eu daca as avea posibilitatea, in locul tau, mi`as lua ceva Matiz sau o masina mai ieftina cu care sa umblu cand am drumuri in oras, si BMW`u sa il tin pt. placere (sau asa numita masina de duminica :D ).
Numai bine si la mai mare. Si nu te simti ofensat ca am zis chestiile de mai sus. E doar o parere personala.

aleks 07-05-06 04:02

ai dat multi bani pe ele si poate te deranjeaza, dar stopurile lexus sunt cea mai proasta alegere pt bmw, pur si simplu arata rau...
uita-te daca este vreun seria 5 de exemplu cu lexus pe el... nu, de ce? pt k sunt najpa...
angel eyes, jante pe 18 si kit-ul pe care il consideri tu mai potrivit sunt tot ce-ti trebuie
a, si apropo, eleron, doar modelul de m e ok... si fara sigla de m, ca e tziganeala... :D

IonutzMFF 07-05-06 10:10

orice sfat conteaza......acum fiecare cu gusturile lui....stopurile lexus pe negru mi'au placut mult ...sper sa'mi vina kit'ul pina la bimmer fest.Apropo...suspensi nu are rost sa'mi pun din cauza drumurilor...pt ca e masina mea de zi cu zi...am primit'o de majorat anul trecut in septembrie.....janta din fata stinga am indoit'o deja pe drumul ala dintre sebes si sibiu,si trebuie sa o schimb ca nu se poate indrepta.Daca imi voi lua o alta masina atunci poate voi pune niste suspensii.
Tu vi la bimmerfest?

aR99bMw 07-05-06 13:30

chiat aleks tu vii?:D

aleks 08-05-06 01:30

nush dak apuc sa vin, ca tot tanjesc sa ajung acolo, dar...
o sa vad, pana atunci mai e...

IonutzMFF 08-05-06 22:08

banuiesc ca vor fi foarte multi la bimmerfest ...abia astept sa ma duc .Sper sa'mi vina si spoilerul de m3 pina atunci....dezamagire totala azi.Mi'au venit farurile cu angel-eyes dar chrom.....nu negre cum le'am comandat...Asta e ,se mai intampla

3SGE 08-05-06 22:32

Te-am vazut seara asta. Aratau bine farurile. Cel putin de la distanta. :)

All times are GMT +2. The time now is 22:34.

- Copyright 2026 4Tuning