![]() |
Re: prodrive' Racing LFS Championship
Asa se va proceda cu vremea... cel mult se va anunta cu 30 de minute inaintea calificarilor (vremea de calificari) iar in pauza dintre calificari si cursa, se va anunta vremea pentru cursa.
|
Quote:
Sincer eu as zice sa nu faceti un film, pentru ca ar fi o pierdere de vreme. N-a fost mai deloc actiune, singurul lucru oarecum interesant a fost la sfarsit cand , nu stiu cum, am reusit sa stric suspensia in asa fel incat XFG-ul sa fie drift-abil :-P In orice caz, le multumesc celor de la Prodrive pentru organizarea cursei! |
Te anunt cu regret ca nu ai dreptate:)
Daca ai salvat replay-ul, urmareste pe parcursul cursei duelul dintre nr 10 si nr 02. Se mai baga si 01 la inceput, cate un pic:) Dar cei doi s-au depasit foarte frumos de cateva ori! Sa nu uitam ca 09 a fost pe locul 2 si a cazut. La inceput a fost un accident, nu mai tin minte intre cine si cine. Oricum, clar, nu a fost lipsita de actiune, decat, poate pentru tine, care ai fost rapid si ai fost primul pe tot parcursul cursei:p Numai bine!:D |
corect asta vroiam sa spun si eu...pentru tine a fost destul de monotona cursa :) deh...oricum filmuletz-ul probabil va contine numai niste highlighturi sa zic asa , ca cine naibii sta sa uploadeza toata cursa pe youtube? (1h)
|
Exact asa va fi... niste highlight-uri, in schimb nu m-am decis daca sa fac pt fiecare cursa in parte... sau la final-ul campionatului..
oricum mai este timp. |
Quote:
|
Nu stiu ce m a apucat pe mine sa fac 3 opriri!!??Nu stiu de ce aveam impresia asta.Oricum sunt un bolovan ca am ales sa fac eu 3 pit stopuri dar asta e.Nu se v a mai intampla.Eram si eu acum pe 2 daca eram istet dar ...Felicitari tuturor pentru fair play!Ne vedem la urmatoarea oricum.
|
1 Attachment(s)
Asadar, si rezultatele pentru Runda 1.
|
Quote:
|
16 Attachment(s)
Cateva poze de sambata
|
Din pacate... am analizat timpul meu liber, si nu cred ca voi avea timpul necesar pentru a face cate un filmulet dupa fiecare cursa, dar fiti siguri ca voi face un film la finalul campionatului.
|
- Nume: Stefan Cornel
LFS Username: sYc Numar: cat da Dumnezeu :lol: |
Inscrisi:
- Nume: Belcescu Gabriel LFS username: Gabriel B. Numar: 01 - Nume: Dan Bordei LFS username: dan.bordei Numar: 02 - Name: Eşu Cristian-Octavian LFS Username: Extremus Numar: 03 - Nume : Rostasian Oliver LFS Username : catalanu Numar: 04 - Nume: Vaduva Mihai LFS Username:mihaitza63 Numar: 05 - Nume: Ion Valentin LFS Username: Cosmin Numar: 06 - Nume: Cristian Ciotlos LFS Username: worldeye007 Numar: 07 - Nume: Farmache Daniel LFS Username: Rabbitt Numar: 08 - Nume Pentilescu Constantin User: Costash Numar: 09 - Nume: Dragos Trincan User LFS: DaggerXS Numar: 10 - Nume: Radu Vlad LFS Username: Andrei221 Numar: 11 - Nume G.Iulian LFS Username G.Iulian89 Numar: 12 - Nume: George U. LFS usermane: gxgung Numar: 13 - Nume: Demetrius Adelin LFS Username: Bambo Numar: 14 - Nume: Stefan Cornel LFS Username: sYc Numar: 15 Server-ul este online.... puteti intra sa va antrenati. La 6:35 se va seta vremea pentru calificari. DATE IMPORTANTE: 1 Ora pe KY2R = 30-31 de ture (pentru combustibil) |
- Nume: Belascu Alexandru
LFS Username: alexpilu Nu are cont pe 4tuning si lam inscri eu |
- Nume: Belascu Alexandru
LFS Username: alexpilu Nu are cont pe 4tuning si lam inscri eu |
| All times are GMT +2. The time now is 23:33. |
- Copyright 2026 4Tuning