![]() |
Re: Ajutati-ma cu sistemu!!!
O mik Paranteza....
Hertz/Audison - comercializeaza in bucuresti firma Total Motto... Nu AudioMobil.... |
Ai dreptate Blak, numai ca eu m-am referit la importatori... unde Audiomobil este acela care importa Hertz/Audison.
De altfel cred... singura firma din tara care nu vinde si direct catre client. |
Ba mai sunt :
-Luxacustica ( JBL , Infinity , Becker ) -Sun Audio ( Pioneer ) -Ilda Rom Electronica ( Kenwood ) ........... |
Am vrut sa spun altceva... dar din cauza orei tarzii si a oboselii nu am scris ce am gandit... :-(
Doream sa sa fac referire la faptul ca in general, importatorii au si propria echipa de instalatori... precum AutoHifiStudio, Falcon, Omalarm in trecut cu DLS-ul... AlarmService actualmente importator DLS, etc... care au personal calificat la cursuri de specializare la firmele producatoare... si vand si instaleaza chiar ei sisteme cu mari pretentii. Din cate cunosc, inclusiv Luxacustica instaleaza direct prin echipa sa si sunt sigur sigur ca mai sunt si alti importatori... |
Singurele cursuri de specializare s-au tinut IN Romania , si anume de catre Kenwood , DLS si Hertz-Audison ( Elletromedia ).
Cursurile s-au tinut cu TOTI dealerii/instalatorii brandurilor respective care au dorit sa participe . |
Quote:
Nu am precizat exact unde anume au fost tinute aceste cursuri. Afirmatiile pe care le sustineti sunt inexacte. Echipa de la Falcon a mers la un curs de specializare in USA (nu stiu exact daca la Kicker sau RF) precum si la MB Quart in Germania, in anii trecuti. Dar se pare ca dvs. le cunoasteti pe toate si nu doresc sa intru din nou in polemica... mai ales dupa confuzia pe care ati facut-o intre cai si canale, in urma careia m-ati jignit fara motiv! Noapte buna! |
Noapte buna .
|
Intre Pioneer P80 si Clarion DZX 858 ce ati alege? Si precizez k nu ma intereseaza designul ci doar performantele pt HU. Sa iau in calcul si Alpine 9853?
|
Quote:
Mie personal imi place Clarion . |
Ca sa nu editez ...
Acum am remarcat ca e vorba de P80 ( e tirziu ...) , asa ca sincer nu stiu care intre pioneer si clarion . Ambele suna foarte bine . De la alpine imi place un singur model , 7990 ....... |
Eu as cumpara Clarion DVZ 858RMP
http://www.clarion-eu.com/uk/ Comparativ cu Pioneer DEH-P80MP http://www.pioneer-eur.com/eur/produ...nomy_id=25-121 Clarion-ul are convertor A/D pe 24biti, raport S/N 100dB, dynamica mai buna, etc... Uita-te cu atentie la descrieri si analizeaza tu, altfel daca nu iti va place ce vei cumpara vei da vina pe noi... |
ma bag si io iarasi... poti gasi un HU Denon...care eee... nusu daca a auzit cineva un asemenea aparat, dar de produsele lor numai cuvinte de lauda.
|
Am si eu o intrebare: produsele de pe site-ul ************ sunt originale? Ma refer la un amplificator DLS CAD 11?
|
1 Attachment(s)
Am gasit pe un site din Germania subwooferul care il vreau da sunt 2 variante la acelasi pret si nu stiu care e diferenta si la care sa ma orientez:
Kicker VS 12 L7 4x4 Ohm Woofer S12L7 Type Vented Max Rec Amp Power (watts PEAK/RMS) 1500/750 Ohm 4 Dim A (in., cm) 14-1/8, 38.4 Dim B (in., cm) 18-1/4, 46.4 Dim C (in., cm) 14-5/8, 37.1 Dim D (in., cm) 29, 73.6 Kicker VS 12 L7 2x2 Ohm Woofer S12L7 Type Vented Max Rec Amp Power (watts PEAK/RMS) 1500/750 Ohm 2 Dim A (in., cm) 14-1/8, 38.4 Dim B (in., cm) 18-1/4, 46.4 Dim C (in., cm) 14-5/8, 37.1 Dim D (in., cm) 29, 73.6 Am mai gasit si Kicker VS L5 si de asemenea sunt 2 variante. |
Inca ceva: stiti cumva unde pot gasi HU Pioneer 7800 MP k nu gasesc pe nici un site in Europa. Sa fie doar pt America?
PS: Domnule Relu mi-l puteti aduce la comanda dak e? |
| All times are GMT +2. The time now is 06:02. |
- Copyright 2026 4Tuning