![]() |
3 Attachment(s)
...
|
3 Attachment(s)
...
|
3 Attachment(s)
...
|
3 Attachment(s)
...
|
3 Attachment(s)
....
|
3 Attachment(s)
...
|
3 Attachment(s)
...
|
1 Attachment(s)
...
|
3 Attachment(s)
in incheiere o masina fotografiata de toata lumea
TYE uite aici :D :D :D mie nu-mi place dar se pare ca omu sa chinuit un pic imi place culoarea totusi :D |
Re:
Quote:
mai aicad...zii shi u cu cine a fost cursa....shi cine a castigat k sa stie lumea :P :lol: :lol: |
bv tuturor...a fost super funny...multzumiri speciale craiovenilor..care ne-au amuzat cu banane...haine...etc :lol: :lol:
|
pai era gabi si cu nu mai stiu cine faceau cursa pe trecerea de pietoni ca trebuia sa intoarcem noi :D :D :D
in rest nu a facut nimeni nici o cursa pe sosea PS: mwahahahhahahahahaha mi sa inrosit nasu? :D :D :D :D |
8) sorry ca i couldnt make it, i've heard u fuckers had a great time, mai ales ca vroiam si iooo (nu sunt son of becali) sa burnuiesc cauciucuri....baga pictures & movies sa vad daca am rivali.
|
A fost super frumos totul!!! (cu exceptia caldurii)
Bravo participantilor la cursa si organizatorilor ca le-a iesit... Si intalnirea 4t a fost frumoasa si plina de peripetii (in special drumu pana acolo k ne-am cam rasucit ceva pana am nimerit :) )..... |
Super etapa cea mai reusita din cele vazute de mine astept si altele la fel si cat mai curand in bucuresti
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:13. |
- Copyright 2026 4Tuning