![]() |
tekno: era undeva pe net, da` nu mai stiu siteu' :)
|
FF soundtrack
vezi... poate itz aminteshti... :lol:
shi ma anuntzi shi pe mine... plz.... |
Majoritatea timpului ascult hip-hop, rap, r&b ... dar mai bag si cate un scooter, latino etc ...
|
ok..
ce hip-hop ascultz? hmmm latino? nu-mi place... poote ceva influentze de latino pe un house da nu ami mult... :P |
Dre, snoop, Eminem, Knoc'turn'all, 50 cent, Busta, MOB Squad, FAT Joe, Big Pun, Deliquent Habits, LL Cool J, Method Man, redman, Xzibit, DMX, 2pac, Ja Rule, MissTeeq, Ludacris, Tyrese, Nelly, Jay Z, Timbaland, Miss y Elliot ... and the list go on ...
|
ok.. am intzeles.. ma gandeam ca \"rap\" romanesc..... :D
ce ai de la deliquent habits? yo nu am decat the return of the 3... bla bal bla... |
Io am primul album \"Deliquent Habits\" ca si numele trupei ... si imi cer scuze .... mi de scuze ca am uitat sa mentionez PARAZITII ...
... suna marpha in masina .... |
Da beatz
parzitzii intradevar e mishto... da' din restu rap-ului romanesc.... nu am am ce alege....
|
stii cum suna \"Necomercial\" in masina .... pe o linie asa mai modesta !?
BESTIAL !!! :twisted: |
Mai am o gramada de melodii care merg in masina. De la Dj TYiesto pana la Wu Tang Clan. Depinde de mood si de anturaj.. adica cu cine mergi in masina.
Oricum de abia stept sa ma plimb cu baietzii and da wheels.... |
ai vazt ca vine tiesto in bucale?
600 de mii intrarea :cry: mie imi mai tre pe langa aia bani de drum de mancare shi consumatzie.... :cry: de unde atat belshug? |
Auch! O discutie cu adevarat COOL :lol:
|
Quote:
|
Marfa treaba asta cu Tiesto.... Mi-ar place sa merg si eu... Nu stii in ce club se tine treaba (twice presupun).
Oricum eu ma multumesc sa merg la SIAB anu asta si tot e bine... |
Quote:
I LOVE YOU GUYS! |
| All times are GMT +2. The time now is 10:54. |
- Copyright 2026 4Tuning