![]() |
Re: WV PASSAT vs Audi A4
Da audi este o masina gin familia vw mai cizelata, cu un certif de calitate mai buna insa aceeasi tehnologie.
Oricum existya calitati est si vest dar ei nu recunosc asta, insa se vede la ochi. |
Quote:
|
Quote:
|
nush...o sa vad cu trecerea timpului...dar in asta nou arata mult mai bine si par materiale mai de calitate decat in ala vechi :|..si par mai bine organizate instrumentele
|
Quote:
eu cred ca e cam fara rost :) |
da! s-a investit in calitatea APARENTA!
|
Quote:
un lucru interesant e faptul ca nu am vazut nici o reclama la tv si masina tot se vinde bine cu toate ca, skoda octavia, la care ii se face atata reclama dar nu prea egaleaza passatul in vanzari |
Am facut acest post nu pentru a lauda passatul, pentru ca am eu(tatal meu) insa am multi prieteni de familie care au A4 si nu sunt chiar asa de impresionati de el...Mi-a placut passatul inca de la modelul din `98, iar banii nu erau o problema, puteam foarte simplu sa-mi iau si o alta clasa de masina, insa n-am vrut. Am vrut doar pur si simplu sa vad care e obtiunea altor cu privire la aceste 2 masini. Insa vad ca s-a creat altceva.
|
amandoua sunt bune
|
Quote:
|
da ambele sunt la fel de bune dar imi place mult mai mult pasatu. e mai actual
|
In materie de "coolness" evident A4 castiga pentru ca Passatul e...peste tot si are soferi "experimentati". Chiar tre sa ma apuc sa ii filmez si sa fac o compilatie sa vedeti despre ce vorbesc, astia care credeti ca zic tampenii.
|
Poate schimba un moderator/admin titlul in VW passat vs. ... ca zice lumea ca e forum de..............
|
aici yo zik k e vorba de gusturi.la calitate nu pot sa spun kre e mai 'tare' dar la aspectul exterior io zic k passatul e peste audi.dar gusturile nu se discuta.
|
Dupa parerea mea A4 nu se adreseaza aceleiasi clientele ca si Passat , cel putin in Romania
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:54. |
- Copyright 2026 4Tuning