![]() |
Re: renault 18 turbo
2 Attachment(s)
|
da am tot ce vrei ...da mi pm si iti trimit!
|
8 Attachment(s)
reno-ul a primid ghete noi si un volan original turbo reconditionat,urmeaza retusuri cu chit de fibra
Attachment 1159921 Attachment 1159922 Attachment 1159923 Attachment 1159924 Attachment 1159925 Attachment 1159926 Attachment 1159927 Attachment 1159928 |
idei pt o bara spate are careva? sau sa o las fara bara?
|
eu i-as pune bara spate si i-as da jos prelungirea aia pe fata
|
poate ca ai dreptate astept si alte pareri
|
e negru mat volanul original
|
stiu ca e negru dar mie imi place mai mult asa
|
azi am facut rost de pompa de benz,multumesc lui yntisar24
|
prelungirea fata nu prea o prinde deloc(daca cauti pe net cred ca gasesti ceva mai finut si mai de efect)
si eu cred ca pe spate ar trebui o bara deoarece pragurile care le ai pe masina cer o continuitate spre spate in rest numai bine si sa o vedem cat mai repede gata |
cred ca o sa dispara prelungirea de pe fata iar pe spate si eu as vrea o bara dar nu stiu ce model astept sugestii
|
stie careva cum se leaga furtunele de la iesirea din conducte spre motor[la regulatorul de presiune]?
|
daca regulatorul e cu 4 stuturi ca la r5 e simplu
stutul de sus este pentru vacum cel opus lui e returul iar din cele doua infipte in lateral,cel gros se leaga la pompa de benzina si cel subtire merge la carburator |
mersi mult pt informatii
|
e cu 4 stuturi,asa l-am legat si eu si nu se alimenteaza, intr-a treia cu turbina nu se mai alimenteaza ,pompa am pus-o pe cea luata de la yntisar24 care la el a mers normal deci nu e pompa de vina,ce poate fi?care ma poate ajuta?multumesc mult
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:47. |
- Copyright 2026 4Tuning