Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Scuterul meu (https://forum.4tuning.ro/604-scuterul-meu.html)
-   -   [My Scoot] Malaguti F15 Firefox (https://forum.4tuning.ro/604-scuterul-meu/149309-my-scoot-malaguti-f15-firefox.html)

freestyle rider 14-01-10 19:30

Re: [My Scoot] Malaguti f15 firefox

Eu nu ma vazut nici un scuter modificat sa aibe probleme cu furca.Poate ca o trebuiasca sa schimb rulmenti mai des...dar in rest nu vad care ar fi problema...?daca sti tu ceva te rog s spui.

adytzy 18-01-10 14:24

Re: [My Scoot] Malaguti f15 firefox

In primu rand felicitari ptr scuter, sunt foarte placute(atat condus cat si design) dar as vrea sa stiu de ce vrei sa te complici cu motoare de 150 si alte minunatii.. pe cand poti sa sa iti pui un set de 80, ii schimbi componente interne/variator/arbore/ si toate minunatiile o toba buna si faci iesi mult mai usor decat sa stai sa tai/sudezi...si sincer aici in italia toata lumea are scutere modificate in toate felurile dar nimeni nu isi pune motoare de 125/150, isi pun un banal 70/80 cu modificarile aferente, si ajung la o putere destul de mare...

porsheGTS 18-01-10 23:11

Re: [My Scoot] Malaguti F15 Firefox

Te-ai gandut vreodata sa il vopsesti la exterior alta culoare si interior alta culoare?De exmplu alb exterior si portocaliu interior(un ex.)???

freestyle rider 19-01-10 13:42

Cum adica "la interior".Unde e la mine alb?Am avut de gand, de la inceput am vrut sa il fac alb acolo.In loc de negru am vrut sa il fac portocaliu dar nu avea ala la care l.am vopsit culoarea si trebuia sa o cumpar, asa ca l.am facut negru.

porsheGTS 19-01-10 18:52

Unde e la tine negru sa il faci alb si unde e alb negru sau alta combinatie de culori!!Am inteles:D,noroc!!!!

freestyle rider 26-05-10 17:33

3 Attachment(s)
Salut!!!Hai ca nu am mai postat de ceva vreme pe aici.In primul rand am renuntat la idea cu blocul de 250 (criza isi spune cuvantul),dar in schimb am facut rost de un cilindru de 70 malossi, loat de un prieten,(pt ca iam montat un nou kit).Asa ca: 40 de lei alezatul cilintrului ; 100 lei pistonul+segmenti. Eu zic, ca ies destul de ieftin.Am mai pus o poza cu blocul de pe care am loat cilindrul. Sper ca in curand sa ma apuc de el. Bafta!!!

Mimo 26-05-10 20:38

Quote:

Originally Posted by freestyle rider (Post 3391697)
Salut!!!Hai ca nu am mai postat de ceva vreme pe aici.In primul rand am renuntat la idea cu blocul de 250 (criza isi spune cuvantul),dar in schimb am facut rost de un cilindru de 70 malossi, loat de un prieten,(pt ca iam montat un nou kit).Asa ca: 40 de lei alezatul cilintrului ; 100 lei pistonul+segmenti. Eu zic, ca ies destul de ieftin.Am mai pus o poza cu blocul de pe care am loat cilindrul. Sper ca in curand sa ma apuc de el. Bafta!!!

intreaba-l daca vinde filtru ala malossi:D

freestyle rider 26-05-10 21:02

Nu se vinde nimic de pe scuterul ala.

freestyle rider 30-05-10 21:03

Cumpar URGENT piston pt.70 cmc , sa aiba cota peste 47 (ex:47.5....47.8...etc).

Felix_Arad 30-05-10 21:14

Scz de off line, dar nu ma pot abtine, candva cred ca a alergat calumea scuterul care a avut setul malossi, si cu tot ce avea pe el :twisted:, Bafta ;))

freestyle rider 30-05-10 21:18

Ai maaare dreptate:lol:...omul ii cam dadea...ca dovada:
https://www.youtube.com/watch?v=OihUOG2ySnw

freestyle rider 25-07-10 21:26

Se vand urmatoarele:
- kit 70 malossi (la prima alezare) cu piston nou nout
-toba sport leo vince ,habar nu am ce model e, cred ca sprint, nu arata prea bine dar iti face treaba excelent pe un set de 70
-filtru sport TNT second hand
- arc ambreiaj malossi (rosu) folosit doar de proba
Detalii si poze la YD: freestyle_rider
La scuter nu o sa se mai modifice nimic, banii se vor duce in ceva mai capabil.:twisted:

freestyle rider 30-08-10 11:49

Intre timp mi sa facut dor de scuter si am zis k merita si el o sansa :lol: asa k am cumarat urmatoarele carburator delorto pe 17.5 ,varoator stage6, un nou silentiator pt vecheat toba sport, si ieri am comandat un suport pt ghidon sport, sper ca zilele astea sa ajunga. Toate cele se vor monta impreuna cu setul malossi de fonta care pana la sfarsitul saptamani sper sa il iau de la alezat. Bafta

freestyle rider 08-09-10 21:47

5 Attachment(s)
Am montat toate piesele, acum fac rodaj. Pe viitor vreau sa il fac albastru aceasi noanta cum am vopsit blocul.

freestyle rider 12-10-10 20:22

3 Attachment(s)
new!!!

All times are GMT +2. The time now is 14:46.

- Copyright 2026 4Tuning