![]() |
Re: Aston Martin V8 Vantage cromat si... de vanzare
nu cred ca-i asa oribil.daca nu va tine sa-l conduceti sa-l lasati pentru mine.
|
kit-ul arata foarte bine, poate un negru mergea mai bine
|
trebuie sa fi cretin sa zici ca nu-ti place din moment ce masina ta nu valoreaza mai mult de 10 mii
|
doar veilside?..dute baaaa ce mizerie de kit....din cate stiu eu aici fiecare isi da cu parerea pe un articol postat de unul dintre redactori.si trebuie sa fie cat mai neutru astfel incat noi..sa ne dam cu parerea ,nu scrie ceea ce crede el,si copii de 15 ani il sustin...probabil ca daca lai vedea pe strada ti-ai face 200 poze cu el si ai avea masina asta si la avatar pe mess si pe hi5 poza de profil....veilside e veilside..probabil multi dintre noi nici nu viseaza la asa ceva:) da mna..fie..in gustu omului nu te poti ....defini..sa zic asa:)
|
mie unu nu-mi place :|
|
Ii vinde Guta masina lu adrian nimicul minune?
|
nu e deloc lipsit de bun gust body kitul, e chiar reusit, mai ales spatele. cromu ala da, e de cacao, jantele la fel
ps: am nevoie de ajutor: mi-am instalat nfs underground ( primu ), mi-a venit brusc chefu' sa-l mai joc un pic, si problema e ca se misca mult mai repede decat trebe. adica, daca merg timp de doua minute, conform jocului, in realitate trece vreun minut si ceva. am cautat pe net, da n-am gasit nimic. as fi recunoscator daca m-ar ajuta cineva, o solutie, un frame limiter, nu stiu.... |
e foarte tare masina, cam excentrica din cauza cromului dar as putea trece cu vederea, kit-ul e dragut, nu e exagerat deloc
|
destul de frumoasa, inafara de body kit. B-u vine de la bou
|
Ce praguri de Celica și culoare de ”I, Robot” pe Astonul ăsta :lol:
~Nautilus |
nu e chiar urata masina:)
mie mi`ar conveni:-P |
Mie imi place fff mult! Mi se pare fff original asa
|
in afara de vopseaua cromata care mi se pare cat se poate de kitsch-oasa masina arata foarte bine, parerea mea. nu inteleg ce are editorul cu bodykit-ul (in special cu pragurile), mi se pare chiar reusit. si da, daca as avea banii probabil ca as cumpara-o :D
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:08. |
- Copyright 2026 4Tuning