![]() |
Re: Ce crezi ca lipseste la noua versiune ? Ce ti-ai dori in plus ?
Nu imi place noul look.Fara suparare pt cei care au muncit la el.
|
Ideea de a schimba putin pagina de start e bine venita si la prima vedere mai animata si mai practica. Problema e ca daca de exemplu intri la "cumpar piese" apare aceeasi pagina veche in care search-ul este foarte rudimentar in sensul ca nu poti sa cauti cu precizie ceea ce vrei, nu exista suficiente filtre pentru cautare, iar acest lucru este incomod. De asemenea consider ca cei care doresc sa posteze anunturi sa fie obligati sa puna macar o poza cu ceea ce au de vanzare, cu atat mai mult cand este vorba despre masini.
Tot in ajutorul celor care vand si cumpara cu ajutorul acestui site, colaborarea 4tuning cu o companie de curierat care sa ofere preturi foarte bune pentru serviciile lor daca cumperi de pe site sau prin intermediul siteu-lui, cred ca ar fi o idee foarte buna. |
va sfatuiesc sa puneti optiunea in care sa ai posibilitatea sa fii logat de fiecare data cand accesezi pagina. de exemplu daca am inchis browserul si il redeschid daca vreau sa postez la aria comentarii trebuie sa ma loghez de fiecare data fiind cam incomod
|
Ar fi super pe pagina de start sa fie prezentata macar o lucrare freehand. Si sa avem o sectiune pe acolo :)
Ar fi frumos sa se vinda stickere, tricouri, stegulete... cu 4Tuning pe site. Ar fi bine daca sar putea posta pe FaceBook un video 4TuningTV si sa se ruleze direct acolo, sa nu fie redirectionat omul spre 4TuningTV pentru a vedea un filmulet de 30 secunde :) Un chatbox pentru userii cu peste 500 posturi si fara warn-uri active ar fi interesant daca ar exista 3 subiecte de discutie si sar putea alege unul dintre cele doua. Desi nu cred ca las folosi. Cam atat... :) |
Quote:
Felicitari pentru imbunatatirea bazarului auto ! |
Sper ca postez unde trebuie..
As avea o sugestie in legatura cu bazarul auto .. ar fi mult mai bine daca s-ar adauga la 'filtrare rezultate' si cateva optiuni (gen servo, ac, si altele), pentru ca mi se pare prea generala cautarea. |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:44. |
- Copyright 2026 4Tuning