![]() |
Re: VW Golf III GL
speed_csn multumesc frumos :) si eu abea astept sa vad cum coboara la pamant brusc ca ma-m saturat de ia asa inalta :D strica privelistea la genti .
O data cum va da iarna ma duc sa le vopsesc si sa le faca cu lac ca s-a dus putin lacul dupa ele si vor deveni noi noute . Saptamana viitoare voi pune poze cu Suspensia SPORT trantita la pamant |
10 Attachment(s)
GOLF 3 inmatriculat UNIC propietar in ROMANIA
SCHIMB / VAND 3000 euro ! NEG |
1 Attachment(s)
ATENTIE : anutul e mai valabil o luna in Decembrie nu o mai vand o pastrez pt mine si continui sa bag banii in ia sa o fac frumoasa
curand ii voi pune si Angel Ayes |
UP GOLF 3 IMPECABIL accept VARIANTE
|
Mai bine o lasa-i originala cum a fost.
|
Nici decum asa naspa arata originala orce masina o sa am o modific pana la sange :D
asta in caz ca nu o vand pana in Decembrie la anul ii pun Angel Ayes , XENON o modific toata pana nu mai am ce baga in ia. |
UP / SCHIMB cu o masina modificata
|
Azi o sa ii mai fac ceva poze ,
Masina impecabila acum ii fac ASIGURAREA pe 1 an de zile in 30 Noiembrie ca imi expira si platesc impozitu la masina . Nu am ce sa mai bag in ia decat sa o Tunez :) UP / ACCEPT VARIANTE Bune ! |
1 Attachment(s)
O poza noaptea .
UP 3000 EURO CASH [ NEGOCIABIL ] USOR / VARIANTE |
Cel mai mult imi place capota , cum cade peste faruri si grila :D
|
jantele nu le dai separat...m-ar interesa
mrs |
Nu le dau Jantele , tocmai i-am pus suspensie SPORT ROSIe !
Voi face poze curand trantita la pamant :D UP |
un UP de la mine pt ACEST GOLF are SUSPENSIE sport Reglabila pe Inaltime
In zilele acestea vor urma POZE ! Suspensie cu ARCURI rosii , pot sta 5 in spate si 2 in fata ca masina nu are probleme nu freaca Cauciucu desi sunt Jantele cu buza si ies EXTERIOR . |
Quote:
si cat coboara suspensia sau la cat este reglata? si ce firma e?! mrs |
sincer nu stiu ce firma e dar stiu ca e cu Arcuri rosii rigide nu e nevoie de tampoane sau alte prostii pt a sta 5 persoane in spate se lasa jos la 2 degete cu bara normala de pamant fara prelungire Vr6 .
Suspensia a fost adusa din Germania aproape noua nu are nici o problema. O sa ii fac poze azi sper sa am timp. UP VAND / SCHIMB ! |
| All times are GMT +2. The time now is 01:56. |
- Copyright 2026 4Tuning