![]() |
Re: EviLSkater Photos
6 Attachment(s)
back:D
ceva mai de toamna asea:-) astept pareri......:lol: |
Eu zic ca decat sa copiezi pe cineva si sa folosesti pozele altora mai bine iti creezi tu propria ta semnatura si pozele tale , arta inseamna sa fie unica nu copiata ;) ! Eu personal daca mi-ar fi folosit cineva semnatura sau pozele faceam scandal ( parerea mea ) sincera ...acuma faci ce vrei :) ...dar iti zic cum este mai bine , succes !
|
Pai majoritatea pozelor sunt facute de mine in special astea ultimile....;) sunt cateva poze care intradevar sunt luate dupa net sh doar editate de mne:-)
|
Quote:
|
o sa incerk sa fac si cum zici tu ca sa nu mai fie atatea discutii:-);)
|
Quote:
|
Quote:
Scuzele de rigoare pentru mods @ EviL - offtopic msg |
3 Attachment(s)
Ah si inca ceva.....mai dubios :lol:...
ast pareri:D @MDB.......np |
:shock: foarte tare prima poza
|
dc au pune un brat de frunze pe masina ???
|
Nustiu:???:....asta a fost dorinta propietarului.....iar eu i'am respectat'o.....:D
am incercat sa fie mai in ton cu anotimpul:-) @[email protected] frumos:D |
Foarte frumoase prima si ultima. Felicitari!:D
|
incearca sa ii explici proprietarului ca nu este o idee buna ... si nu mereu trebuie sa pui in practica tot ce zice el .. ii explici frumos ca nu se vede bine sau ca este ceva ciudat sau inestetic ... si probabil o sa inteleaga
|
Ms pentru sfaturi Marius..... o sa tin cont de ce mi-ai spus tu....:D
D.Y ¬ Re: EviLSkater Photos Foarte frumoase prima si ultima. Felicitari! ms pentru aprecieri:-) |
e prea batatoare la ochii semnatura ta cu celor de la EVL SKILLZ mai ales "'?" adapteaza si tu un stil aparte nu Copyright
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:15. |
- Copyright 2026 4Tuning