Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Craiova (https://forum.4tuning.ro/38-craiova.html)
-   -   CNR-BRASOV ->Cine merge? (https://forum.4tuning.ro/38-craiova/14862-cnr-brasov-merge.html)

DJ77VLD 29-03-06 17:12

Re: CNR-BRASOV ->Cine merge?

Am auzit ca nu se mai tine proba de noapte!!! Asa e? Eu pt proba asta vreau sa vin!!

EVOLUTION8 29-03-06 19:31

Unde ai auzit tu la radio santz ??

Cand PS 2 Paraul Rece incepe la 16.36 deci intr-o ora si ceva se termina.

DJ77VLD 29-03-06 21:57

Quote:

Originally Posted by EVOLUTION8
Unde ai auzit tu la radio santz ??

Cand PS 2 Paraul Rece incepe la 16.36 deci intr-o ora si ceva se termina.

ce dracu zici ma???

Lao 29-03-06 22:09

Quote:

Originally Posted by DJ77VLD
Am auzit ca nu se mai tine proba de noapte!!! Asa e? Eu pt proba asta vreau sa vin!!

N-o să regreţi dacă o vezi. E de nedescris. ;)

EVOLUTION8 29-03-06 22:45

:)) :))

Ca pe la maxim ora 18 Vineri se termina probele si nu este nici o proba de noapte.

Si Sambata la fel.

lam 30-03-06 12:50

eu plec de astazi...fuppy e deja acolo la ora asta si cred ca a gasit cazare si pt mine in Poiana...ne vedem la un gratar pe probe.....eu pun lemnele, vld-ul gratarul si piticul carnitza :)

dj16xxs 30-03-06 16:04

maine la 14...sunt si eu in poiana...vb la tel si vin....cu poketul!

dj16xxs 30-03-06 19:15

pana la urma cine merge? cine s-a anuntat ca tot nu am inteles!

Lao 30-03-06 19:26

Parcă şi Boby pe pe acolo.

TranceGirl 31-03-06 10:11

Eu as fi mers dar se pare ca nu mai am cu cine si masina mea momentan.. nu poate :( Sper ca am sa gasesc pe cineva pe ultima 100 de m.. sau .. plec cu trenul! :(

NSL_Doru 31-03-06 13:06

Pitic ... maine dimineata pleaca restul lumii :) Ne vedem pe proba ... nu sunt sigur dar cred ca mai sunt locuri libere in masini !

TranceGirl 31-03-06 20:30

Doru.. partea cu "mai sunt locuri in masini" ai pus-o doar in ciuda celor care n-au mai gasit locuri nicaieri?! Daca stiai ceva aproximativ sigur sau nesigur ai fi putut sa dai mai multe informatii.. cred! Eu si cu o prietena vom plerca cu trenul cat sa ajungem la 9 in Bv... Si sa va mai aud ca ftl nu shtiu ce`i aia pasiunea si sa mai aud motivatiile unora ca "n`au cu ce" .............
Daca vrei neaparat si n-ai probleme majore mergi si cu bicicleta (desi nu e cazul.. exista trenuri!)
Well... ne vedem acolo pentru cei care merg.. drum bun pentru cei care n`au plecat inca... si multumiri celor care ne`au promis MACAR ca ne iau din gara din Bv sau alte variante de statii..

Carmen 04-04-06 10:43

Poze, filmulete AVETI ??? Daca da, vreau si euuuuuuuu. Dau la schimb :)

NSL_Doru 04-04-06 12:27

Quote:

Originally Posted by TranceGirl
Doru.. partea cu "mai sunt locuri in masini" ai pus-o doar in ciuda celor care n-au mai gasit locuri nicaieri?! Daca stiai ceva aproximativ sigur sau nesigur ai fi putut sa dai mai multe informatii.. cred! Eu si cu o prietena vom plerca cu trenul cat sa ajungem la 9 in Bv... Si sa va mai aud ca ftl nu shtiu ce`i aia pasiunea si sa mai aud motivatiile unora ca "n`au cu ce" .............
Daca vrei neaparat si n-ai probleme majore mergi si cu bicicleta (desi nu e cazul.. exista trenuri!)
Well... ne vedem acolo pentru cei care merg.. drum bun pentru cei care n`au plecat inca... si multumiri celor care ne`au promis MACAR ca ne iau din gara din Bv sau alte variante de statii..

Cred ca erai supata cand ai scris postul asta pt.ca nu puteai ajunge cu masina ... nu am spus in ciuda iti dai seama ! Doar vroiam sa ajut daca era nevoie, cine mi-a cerut sprijinul intotdeauna am facut tot posibilul ! Cine ma cunoaste stie ... Si eu personal nu am spus nimic niciodata de fete,am fost cu ele peste tot la curse ! Fii mai temeperata ! ;) Oricum ...sper ca v-a placut la Brasov desi nu pot spune ca am fost multumit de ce am vazut acolo...

NSL_Doru 04-04-06 12:29

Quote:

Originally Posted by Carmen
Poze, filmulete AVETI ??? Daca da, vreau si euuuuuuuu. Dau la schimb :)

Vezi ca are Piticu ... pune mana pe el ca vreau si yo !!! :))

All times are GMT +2. The time now is 13:25.

- Copyright 2026 4Tuning