![]() |
Re: CNR-BRASOV ->Cine merge?
Am auzit ca nu se mai tine proba de noapte!!! Asa e? Eu pt proba asta vreau sa vin!!
|
Unde ai auzit tu la radio santz ??
Cand PS 2 Paraul Rece incepe la 16.36 deci intr-o ora si ceva se termina. |
Quote:
|
Quote:
|
:)) :))
Ca pe la maxim ora 18 Vineri se termina probele si nu este nici o proba de noapte. Si Sambata la fel. |
eu plec de astazi...fuppy e deja acolo la ora asta si cred ca a gasit cazare si pt mine in Poiana...ne vedem la un gratar pe probe.....eu pun lemnele, vld-ul gratarul si piticul carnitza :)
|
maine la 14...sunt si eu in poiana...vb la tel si vin....cu poketul!
|
pana la urma cine merge? cine s-a anuntat ca tot nu am inteles!
|
Parcă şi Boby pe pe acolo.
|
Eu as fi mers dar se pare ca nu mai am cu cine si masina mea momentan.. nu poate :( Sper ca am sa gasesc pe cineva pe ultima 100 de m.. sau .. plec cu trenul! :(
|
Pitic ... maine dimineata pleaca restul lumii :) Ne vedem pe proba ... nu sunt sigur dar cred ca mai sunt locuri libere in masini !
|
Doru.. partea cu "mai sunt locuri in masini" ai pus-o doar in ciuda celor care n-au mai gasit locuri nicaieri?! Daca stiai ceva aproximativ sigur sau nesigur ai fi putut sa dai mai multe informatii.. cred! Eu si cu o prietena vom plerca cu trenul cat sa ajungem la 9 in Bv... Si sa va mai aud ca ftl nu shtiu ce`i aia pasiunea si sa mai aud motivatiile unora ca "n`au cu ce" .............
Daca vrei neaparat si n-ai probleme majore mergi si cu bicicleta (desi nu e cazul.. exista trenuri!) Well... ne vedem acolo pentru cei care merg.. drum bun pentru cei care n`au plecat inca... si multumiri celor care ne`au promis MACAR ca ne iau din gara din Bv sau alte variante de statii.. |
Poze, filmulete AVETI ??? Daca da, vreau si euuuuuuuu. Dau la schimb :)
|
Quote:
Cred ca erai supata cand ai scris postul asta pt.ca nu puteai ajunge cu masina ... nu am spus in ciuda iti dai seama ! Doar vroiam sa ajut daca era nevoie, cine mi-a cerut sprijinul intotdeauna am facut tot posibilul ! Cine ma cunoaste stie ... Si eu personal nu am spus nimic niciodata de fete,am fost cu ele peste tot la curse ! Fii mai temeperata ! ;) Oricum ...sper ca v-a placut la Brasov desi nu pot spune ca am fost multumit de ce am vazut acolo... |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:25. |
- Copyright 2026 4Tuning