![]() |
re: 8 noiembrie ...... UNLEASHED
Quote:
mersi |
daca o sa fie ca in filmarea din linkul asta https://vimeo.com/5625848 atunci o sa fie mandru de tot :D
|
nenea, nenea... da ce ai cu motociclistii? vezi ca stiu ce masina conduci :D
|
Quote:
|
[QUOTE=IonutzMFF;2743597]Va fi un traseu simplu pentru a efectua virajele cat mai lejer , deci nu va fi labirint ca cel de sambata trecuta .
deci va fi un traseu easy ca si dificultate si de viteza mare? sau va fi un traseu bine delimitat pt fiecare curba? |
Care este raportul de conversie intre aspirat si compresor. E ca la Ko Racing de la Cluj, 1.4 x puterea de fabrica a motorului sau este alt coeficient ?
|
timpul trece si detalii nu sunt.......
|
Timpul trece si am multe de rezolvat , categoriile sunt aceleasi , posibil sa fie o clasa separata de diesel .
|
timpul trece si noi odata cu el...nu fiti si voi asa de nerabdatori ca oricum mai sunt 3 saptamani ;-)
|
Ce mi-a placut foarte mult la KO Racing e ca au fost 5 timpi de calificare din care cel mai bun timp conta. Cei care au scos cei mai buni 4 timpi avansau in semi-finala, in acest fel nu mai trebuie sa iti forjezi masina inutil :)
|
Sper sa iasa bine ! Eu zic sa aveti rabdare si uratii mult succes lu ionutz ! Are nevoie...ii trebuie putin mai mult ca sa le puna cap la cap fiind mai mult singur in scopul "organizator" !
Numai bine ! |
Mersi mult Debre :) . Deci , urmatoarele detalii , saptamana asta fisa pentru inscriere indemanare , etc va fi pusa pe forum si fiecare o va completa .
Taxe de pe aeroport si show : Sambata parcare Ambient : Indemanare 10 ron/ masina Expo tuning 10 ron/ masina Intrare vizitator 10 ron / zi Duminica aeroport : Drag 15 ron / masina / participant Spectator 10 Ron Parcare in incinta aeroportului 5 ron / masina EXPO SI INDEMANARE SE PREMIAZA CU 200 RON locul I si 100 RON locul 2 + accesori tuning din partea MFF Motorsport |
Ati vazut daca ati avut rabdare ca a afisat cate ceva Ionut pe forum? Lasati-l sa-si faca treaba ca l-ati batut destul la cap :P
Asteptam afisul :D |
multumesc pentru detalile comunicate bafta in organizare ;)
|
Se organizeaza o data sau de doua ori pe an un astfel de eveniment si uni dintre voi sunteti putin carcototasi.
Bafta Ionut si sa ne rugam sa tina vremea cu noi sa ne putem da :) |
| All times are GMT +2. The time now is 21:42. |
- Copyright 2026 4Tuning