![]() |
Re: Paletă şi coduri de culoare BMW
eu cred ca ar trebui sa fie sticky ........
|
1 Attachment(s)
Ma poate ajuta cineva cu aceasta culoare? bmw x6 2012
|
Quote:
Ce albastru aduce cu ce poza ai pus , insa la fel depinde ce lumina bate in caroserie este: Monte Carlo Blue Metallic B05 , |
4 Attachment(s)
Am si alte poze:D
Colegul sprinter mi-a dat pm spunandu-mi ca e Atlantis blau. Altcineva alta parere? Codul il pot afla de la bmw? Ti-l spun? |
Da , din ultimele poze, maia les ca sunt poze facute afara la lumina, pare Atlantis blue.
Cu privire la cod : 399/5 , asta iti trebuie daca te duci la vreun magazin de vopseluri auto:D |
ms :D
|
4 Attachment(s)
Am scos culoarea pe un tester-plastic si n-are nici o treaba cu aia de pe x6 :rolleyes2:cry:E un albastru.
Eu caut un turcoaz ...stie cineva vreun cod de turcoaz asemanator de la alte masini? pun niste poze pt o parere. Am nevoie de o baza turcoaz, un cod la care sa mai adaug negru/albastru/metal pana ajung la ce-mi place. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
si nu iese culoarea care am gasit`o eu pe masinile dupa net...inca ast sa gasesc ceva sigur! |
Quote:
Quote:
Poti face niste poze la paletele de culoare ? Sunt curios |
Quote:
|
BMW Individual Stratusgrau....imi poate spune si mie cineva codu. Multumesc!
|
Salut. Imi spuneti si mie va rog ce cod are aceasta culoare. A suferit cateva reparatii in partea din spate si trebuie sa o vopsesc dar nu stiu codul. In acte scrie doar galben metalizat si atat. Va multumesc.
https://s14.postimage.org/oa9kcinj1/untitled.jpg |
2 Attachment(s)
Salut!
Ma poate ajuta cineva si pe mine cu codul de culoare la Bmw e39 m5 albastrudin cate am inteles numele este Avus Blue ,ca cea din poze? multumesc! |
| All times are GMT +2. The time now is 22:01. |
- Copyright 2026 4Tuning