Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   CAR STYLING (https://forum.4tuning.ro/83-car-styling.html)
-   -   [EXT] R*U*S | Megane Coupe (https://forum.4tuning.ro/83-car-styling/14847-ext-megane-coupe.html)

peter 23-03-06 08:29

Re: [EXT] R*U*S | Megane Coupe

fata face parte din exterior ? e integrata in capota ? :loL:

shantzu 23-03-06 16:37

am votat extraordinara!!!! parca imi placea mai mult cum arata spoilerul fata innainte ;) parca are ceva schimbat :oops:

BMWfan 23-03-06 20:27

e misto masina
singura obiectie ar fi gura fata e prea mare pt gusturile mele,in rest misto
aaaa,si capota nu-mi place

patriotu90 23-03-06 20:34

super marfa masina ... am vazut-o si in realitate ... e extraordinara

Urban_Racing 24-03-06 07:59

Superba mashina! felicitari!! ar fi trebuit facut un post shi pt fata :)

EvLSant0S 24-03-06 09:14

as incerca sa-l conving sa o scoata la o sedinta foto .. dar tuning show`ul vine rpd rpd ... si .. n`o mai scoate pan` atunci .. poate se intampla doamne fereste ceva si .. nah :)
eu ... inca nu-i gasesc defectul ..

dexter_20 24-03-06 09:17

Man! Am gasit nod in papura!Este un Renault! Renault face si Loganu. Acuma sincer chiar n-am ce sa zic de rau despre masina in sine.

Raz 24-03-06 13:33

Quote:

Originally Posted by dexter_20
Man! Am gasit nod in papura!Este un Renault! Renault face si Loganu. Acuma sincer chiar n-am ce sa zic de rau despre masina in sine.

Dexter .. ce "baiat" esti si tu............... m-ai lasat fara replica cu gandirea ta..... precis ai supernova de esti asa complexat..........

mike20 24-03-06 15:50

votat EXTRAORDINARA:D:D..Felicitari pt cum arata in momentul de fata Megane`ul...poate ii mai vine vreo idee si ii mai face cate ceva si pe viitor:D

juana_man 24-03-06 15:52

Quote:

Originally Posted by Raz
Dexter .. ce "baiat" esti si tu............... m-ai lasat fara replica cu gandirea ta..... precis ai supernova de esti asa complexat..........

:D:D:D:D:D:D:

hasky 24-03-06 19:50

masina va mai suferi niste modificari pana la tuning show, na asa sa para ceva mai mult :P)_)) dar noi ce l;a vantage in afara de acest megan vom mai prezenta cate ceva asa sa ne bagam si noi in seama :))))..... asteptam shoul, pana atunci santos raspunde de tot

cata_tm 25-03-06 15:45

imi permit sa-l citez pe ungur bulan: pfoaai, de pul a meee

MKE 25-03-06 17:10

Quote:

Originally Posted by EvLSant0S
A tribute to .. RUS` u :)

ce mel e pe fundal ? :D

dexter_20 25-03-06 22:30

Quote:

Originally Posted by Raz

Era ceva care trebuia sa scoata in evidentza faptul ca este o masina exceptionala in starea ei de-acum! Pe viitor am sa fac glume ca sa te prinzi si tu la ele si spre ghinionul tau nu am supernova ci chiar Logan.Think then post! Seee Yaaa!wouldn`t wanna be u :) .. blowwind

EvLSant0S 26-03-06 02:11

Quote:

Originally Posted by dexter_20
Era ceva care trebuia sa scoata in evidentza faptul ca este o masina exceptionala in starea ei de-acum! Pe viitor am sa fac glume ca sa te prinzi si tu la ele si spre ghinionul tau nu am supernova ci chiar Logan.Think then post! Seee Yaaa!wouldn`t wanna be u :) .. blowwind

frate... daca tu spui .. ca i-ai gasit defectul .. si anume , ca e renault ... inseamna ca .. esti genul de om .. care ar trebui sa dea fuga pe LUNCA .. sa se duca sa suga laptic de la o vaca ce pashte ... ok ?
esti foarte tare .. acum lasa-ne . . .
ii zici lu raz think then post ?look at u ..

blowwind , nice 1 , :)

B-22-MKE , melodia dp fundal e CottonBelly feat. Trumpet Man - Don`t Move :)

All times are GMT +2. The time now is 21:12.

- Copyright 2026 4Tuning