![]() |
Re: [EXT] R*U*S | Megane Coupe
fata face parte din exterior ? e integrata in capota ? :loL:
|
am votat extraordinara!!!! parca imi placea mai mult cum arata spoilerul fata innainte ;) parca are ceva schimbat :oops:
|
e misto masina
singura obiectie ar fi gura fata e prea mare pt gusturile mele,in rest misto aaaa,si capota nu-mi place |
super marfa masina ... am vazut-o si in realitate ... e extraordinara
|
Superba mashina! felicitari!! ar fi trebuit facut un post shi pt fata :)
|
as incerca sa-l conving sa o scoata la o sedinta foto .. dar tuning show`ul vine rpd rpd ... si .. n`o mai scoate pan` atunci .. poate se intampla doamne fereste ceva si .. nah :)
eu ... inca nu-i gasesc defectul .. |
Man! Am gasit nod in papura!Este un Renault! Renault face si Loganu. Acuma sincer chiar n-am ce sa zic de rau despre masina in sine.
|
Quote:
Dexter .. ce "baiat" esti si tu............... m-ai lasat fara replica cu gandirea ta..... precis ai supernova de esti asa complexat.......... |
votat EXTRAORDINARA:D:D..Felicitari pt cum arata in momentul de fata Megane`ul...poate ii mai vine vreo idee si ii mai face cate ceva si pe viitor:D
|
Quote:
|
masina va mai suferi niste modificari pana la tuning show, na asa sa para ceva mai mult :P)_)) dar noi ce l;a vantage in afara de acest megan vom mai prezenta cate ceva asa sa ne bagam si noi in seama :))))..... asteptam shoul, pana atunci santos raspunde de tot
|
imi permit sa-l citez pe ungur bulan: pfoaai, de pul a meee
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
esti foarte tare .. acum lasa-ne . . . ii zici lu raz think then post ?look at u .. blowwind , nice 1 , :) B-22-MKE , melodia dp fundal e CottonBelly feat. Trumpet Man - Don`t Move :) |
| All times are GMT +2. The time now is 21:12. |
- Copyright 2026 4Tuning