![]() |
Re: versus:cea mai tare marca ( parerea bacauanilor)
ce-i cu renault bv lor cas in Formula 1 dar ...206 a facut istorie in WRC si acuma 307 ;)
|
|
loxule deja ai o varsta:)) cand ai sa te faci mai mare... iti pierzi din "calitati" o sa`ti tremure mana pe schimbator :))
|
deshi familia ma detine un 307 nam de gand sa pup peugout-ul in c.u.r
da 206 a facut istorie in wrc da 307 cc wrc a fost cea mai mare dezamagire din istoria acestei marci |
Re: masinile modificate din bacau
Quote:
1.germanii fac cele mai bune masini de serie 2.italienii cele mai bune masini super sport 3.francezii acorda un design modernist al exteriorului shi in special bordului(fata de nemti care sunt mai conservatori) 4.japonezii sunt cu tehnologia peste toata europa shi america... don't hate me cause I love japan cars. check this out www.japancar.fr shi francezii iubesc japonezele |
HooooooNDA RULEZZZZZZZZZ!!!!:rolleyes2
|
fiecare crede ce vra. oricum. toyota e cel mai bun. parerea mea. dupaia bmweul . fiecre are avantaje si dezavantaje.
|
masinile japoneze sunt prea tari si merg misto modificate... ;)
|
HHHHOOOOOOOOOONNNNNNNNNNNNDDDDDDDDDAAAAAAAAAAAA
rules au motoare foarte puternice shi cu turatzii foarte ridicate shi sunt cele mai usor de tunat parerea mea |
:)) fiecare cu ce isi permite si ce ii place..Eu zic ca nu putem sa spunem ca o masina e mai tare ca cealalta..Oricum masinile germane is super..Si la cele japoneze ma enerveaza ca astia din Romania nu se pricep la service si piesele vin in 4 luni..
|
masini le germane...da da te sustin ;)
|
Parerea mea:
Cele mai durabile - Germane Cele mai ***uriste (dar complicate la partea tehnica) - Frantzuzoaicele Cele mai performante - Japoneze |
ai inceput cu nemtii ;) e bine inseamna ca esti pe frecventa cu al3xika :) :) :)
|
Am scris < f u t u r i s t e > si mi-a cenzurat < f u t > din cuvant :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
=================================== sunt cuvinte cheie care sunt cenzurate automat, nu-ti inkipui k sunt asa nebun :D - aleks |
mashinile germane... rull! ... iar la cele japoneze... shi in general... ce`i asiatic... sunt shi taxe maaaari
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:08. |
- Copyright 2026 4Tuning