![]() |
Re: New Racing Team: Shadows
Quote:
|
nu pot sa spun nimica..tot ce am zis e sub forma de idee.. de aceea am zis ca sa vedem cum decurg lucrurile..pentru ca la anu' am dorii sa trecem clubul in acte..dupa treaba asta..vrem sa ne facem si o deschidere/ intrare..prin expozitia aceasta ..
e posibil orice.. poate facem si drift and burn.. si expo..si sound..totul o sa se intample in primavara/ vara anului 2010 |
Quote:
|
abia astept sa vad numele clubului la parasolar???:>:>:>
|
Quote:
|
sa punetzi si o poza :):) sau sar putea sa vad pe drum ...k din nord pana in lenin sud ;) poate vad la baiatu cu corsa opc ca mereu trec pe langa el knd vin de la scoala ;)
|
Quote:
|
dabia astept
|
Salutari tuturor care au urat bafta noului club...pana acum singurul club 100%....Multa bafta bayeti...sper sa a avetzi parte de asfalt uscat si aderentza maxima...yar atat timp ca voi fii intre 2 la start voi fi onorat sa las mainile jos pt toata lumea....By the way...crisil fratzica...ne vedem sambata si duminica la pitesti la tuning days...ma duc sa ii rup planetara lu hai-u si lu tengu.....ma cert cu ei pana ma dau si pe mine:))))))).Sper sa vina cat mai multe masini sa avem ce vedea...mai ales ca sa anuntzat si o supra:X:X:Xfebletzea mea.....Inca o data felicitari si mult noroc ShaDowS
|
Multumim Greu'. O sa facem treaba. Apropo pana acum avem 3080 CP din 9 masini si numaratoarea continua.
|
:D asta e bine...e un inceput....sper sa se stranga multzii....dar care sa ii vedem la treaba...comprende miguel:)))))
|
Quote:
Ziua buna camarazi! |
Quote:
|
sa traitzi cu respect:P
|
Quote: