Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Oradea (https://forum.4tuning.ro/86-oradea.html)
-   -   Etapa I a Campionatului De Viteza KO Racing CLUB 2006 (https://forum.4tuning.ro/86-oradea/14717-etapa-campionatului-viteza-ko-racing-club-2006-a.html)

Kamicazze 13-04-06 10:18

Re: Etapa I a Campionatului De Viteza KO Racing CLUB 2006

Mare caracter ! Apreciem spiritul de competitie si solidaritate!

juana_man 13-04-06 15:11

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Kamicazze
Mare caracter ! Apreciem spiritul de competitie si solidaritate!

azi nu prea am avut de lucru sau mai bine zis n-m avut chef de lucru , asa k .... am scos vreo 50 buc de afise 8) si deseara incep sa le impart la baietii de la No Limit`s Racing Team k sa le lipeasca prin sm si sper sa convingem cat mai multa lume sa vina la cj.si sa nu ziceti ca afisele`s numai...... bla bla bla(pt k sunt multi p forum kre cauta .....:poke: ) va atasez ceva :D

Kamicazze 13-04-06 19:05

Tot respectul baieti!Sincer, ne pare bine ca s-a ajuns in acest stagiu, si anume , sa dai o mana de ajutor, daca o poti face si nu invers, cum se practica de multe ori. Merci inca o data si va asteptam! Timp frumos sa fie, ca restul le scoatem la capat :)

Kamicazze 13-04-06 19:10

Merci frumos baieti! Imi pare bine ca s-a ajuns in stagiul in care daca poti da o mana de ajutor, o faci, nu invers cum se obisnueste sa se mai procedeze. Merci inca o data si va asteptam ! Timpul sa fie cum trebuie, ca restul le scoatem la capat :)

juana_man 18-04-06 14:00

Quote:

Originally Posted by Kamicazze
Merci frumos baieti! Imi pare bine ca s-a ajuns in stagiul in care daca poti da o mana de ajutor, o faci, nu invers cum se obisnueste sa se mai procedeze. Merci inca o data si va asteptam ! Timpul sa fie cum trebuie, ca restul le scoatem la capat :)

va multumim inca o data pt invitatie.nu se stie ink cati vor merge din sm k spectatori si cati k participanti.oricum NLR-team va fi reprezentat de me.si sa speram k vremea va tine cu noi pt k eu n-am chef sa port si cauciucuri de ploaie cu me :D
dak intre timp apar schimbari de program va rog sa ne anuntati.

daflyer_oradea 22-04-06 09:11

Fratilor...aici e forumul pentru Oradea...
O sa fie si WSR prezenta cu cateva masini, probabil vreo 5-6, daca totul ok.
Presupun ca pot sa vorbesc direct cu Tibi. nu?
O sa fim prezenti. ce inseamna numar limitat de masini?tinand cont ca e prima liniuta legala de anu' asta, o sa fie multa lume si distractie pe masura...

RocKzana 24-04-06 03:05

Quote:

Originally Posted by daflyer_oradea
tinand cont ca e prima liniuta legala de anu' asta, o sa fie multa lume si distractie pe masura...

mersi Flyer :)) mai fa`mi ciuda ca eu n`o sa poooooot :punch:

orikum :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace:
GO WSR!!!

All times are GMT +2. The time now is 04:54.

- Copyright 2026 4Tuning