![]() |
Re: How about piercing?
uoki.. totusi,prea caterincos si nici makar nu ne cunoastem ;)
|
Quote:
dentist sau ginecolog? :))) stai ma calm.... |
Quote:
hahaha imi iau un magnet cu mine sa fac mishto de tine :P |
Quote:
|
mie imi plac tatuajele la fete facute in locuri ascunse privirii tuturor...
pe care sa ai surpriza ( si placerea ) sa le descoperi doar in anumite conditii... iar cerceii... doar in urechi, buric... si... eventual o bobitza in nasuc... ;) |
Quote:
piercingu' nu-mi place ... bineinteles...daca "posesorii" de astfel de "bijuterii" sunt persoane de nota 10...n-am nimic impotriva lor... tatuaje...maybe...alea care dispar in timp .... nu's fan in timp ... URASC la femei tatuajele deasupra cwrului ! they remind me of hoes (sa subliniez un lucru : Daca vreo fata de pe acest forum are tatuajul "localizat" in zona descrisa un rand mai sus...NU ZIC CA SUNTETI CURVE...e un fix d-al meu si ... nu pot sa mi-l scot din cap..) i'm nuts...right ? :lol: |
Quote:
Mi-ai adus aminte de faza aia cu fata cu cercel in gura si tu cu magnet in p.... :lol: |
Quote:
omule....parca esti var'miu....are 25 de ani si are ACELEASI conceptii ca si tine. Urat dak ajungeti sa catalogati persoanele dupa aceesorii...bine...nu ma simt pt k eu nu am tatuaj :D restul...fetelor...de ce va e frica?:twisted: |
Quote:
......mai nashpa dak ambii sunt tipi ery :twisted::twisted: nu crezi ?;)..... |
daca lor le place, ai ceva impotriva? :D
eu cercel nu mi-as pune... in skimb am tatuat un scorpion discret pe inkeietura mainii ( e zodia mea si imi place ) avantajul e k dak port ceas il maskez partial, se observa mai greu... |
mie mi s a pus un fix sa imi pun 2 cercei unu in o ureche 1 un cealalta dinaia mari cu piatra ;) nush daca dau bine pe unu asa finutz ca mine =)):lol::lol:
|
aoleu..........nu suport cerceii aia....mai ales la baieti...dar bine...gusturile nu se discuta....iti doresc sa-ti stea bine :lol:
|
Quote:
cat de dulce... sweet, sweet, sweet frumos suna <1 mic in nas si 1 in buric> poze? :twisted: |
Alexutzzz: asa am eu in urechi, desi nu sunt foarte mari pietrele! :)
|
gabi... ai tai sunt chiar finuti ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:33. |
- Copyright 2026 4Tuning