![]() |
Re: Paintball
merem la un paintball in zapada?
|
E o idee buna...dar ploua.... pe week-end se preconizeaza vreme buna....peste 11 grade....eu propun mai degraba sa ne mobilizam pe week-end...cat mai multi...si bagam un capture the flag
|
17 Attachment(s)
Poze de azi...20.03...vreme perfecta pentru paintball...
|
10 Attachment(s)
Paintball in data de 21.03....poze
|
In aprilie, la PaintballWorld, cantitatea se rasplateste!
Vino acum la paintball si primesti bile bonus inca de la primele 100 cumparate! Altfel spus: Cumpara 100 bile, primesti 120 Cumpara 200 bile, primesti 240 si asa mai departe... Si nu uita, La PaitballWorld 100 de bile costa in continuare doar 15 RON! Va asteptam! |
deci baietii cand lovim una mica???...partida:peace::zombie::pistoles::2gun:
|
Se zvoneste ca veniti in acest week-end ( Flo organizeaza)....trebuia week-endul trecut dar din cauza unei echipe de 50 de persoane am reprogramat.....ca sa ma revansez, va astept cu o super promotie..... Cu putin noroc poate terminam si hala....
P.S : Mugly, tie trebuie sa iti multumesc pentru stickerul cu paintballbihor.ro de pe Celica aia gri? |
ps....de ce organizez eu????
ps2 nu la mugli tre sa ii multmuesti....ci mie :d ca eu ti l-am facut, Ps3 daca nu mergem la paintabll duminica...zuki...sti ce patesti :twisted: |
nu mai tot ameninta lumea ma uratule, ca tu o s`o iei in freza cel mai grav pe`acolo in cazu asta :)))
|
amenintarea nu vine de la mine....eu sunt doar "mesengeru"....
|
deci, merem au ba?
1. Alex daflyer 2. Florin TUTU 3. ??? .. ... .... |
3 Mugly si Bogdy(celica)
4 ????? P.S da zuky iam dat si lui sa isi puna ca o zis ca poate primeste ceva reduceri:lol: |
4. Horicutz
5. ????? |
hai baietii, ca daca nu ne bagam weekendu'asta, weekenduviitor sunt liniutele la Arad si parca vad ca daca nu merem we asta, nu mai mergem in graba
|
pai iaca suntem de un meci...noi (io,daflyer,mugly,bogdi) vs. flo ...should be fun :))
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:51. |
- Copyright 2026 4Tuning