Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Divertisment (https://forum.4tuning.ro/31-divertisment.html)
-   -   Dacia in GTA VC (https://forum.4tuning.ro/31-divertisment/14711-dacia-gta-vc.html)

sandrin 20-05-06 19:23

Re: Dacia in GTA VC

5 Attachment(s)
niste screenshot-uri din joc :D....

Trickz 20-05-06 19:33

5 Attachment(s)
astea's vechi....va dau io dacia pt san andreas...
1)primu fisier e masina.nu trebuie neaparat decompresat
2)al doilea e san andreas mod installer.cu el instalezi masina
3)al treilea e overhaulin' wheels,pt rotzi mai mari/smechere.masina nu o sa mearga fara el
4)carspwner-iti da masinile in joc mai repede.trebuie configurate tastele pt navigare mai usoara.
pt alte nelamuriri contact me!

sandrin 20-05-06 20:55

aici era vorba despre vc nu san andreas da fie....

Trickz 20-05-06 21:07

ooups,my bad...

roby18 24-05-06 19:17

am jucat si eu cu dacia logan in san andreas dar era naspa ca se rasturna repede ................. si voi inca mai jucati san andreas ............ jucat mah true crime ca este mult mai tare decat toate gta

Trickz 24-05-06 20:26

offtopic:io nu joc gta pt killuri.joc pt posibilitatea de MODare.la MODare e mai bun ca nfs.parerea mea.

steaua23 24-05-06 22:36

interesanta idee ... a mai fost si in alte gta-uri ... da pacat ca VC e cam .. "expirat"

roby18 24-05-06 22:40

Quote:

Originally Posted by Trickz
offtopic:io nu joc gta pt killuri.joc pt posibilitatea de MODare.la MODare e mai bun ca nfs.parerea mea.

in True Crime: New York City sunt masini si motociclete mult mai misto ca in gta si moduri cred ca se gasesc si pt asta .......... eu x fan gta

roby18 24-05-06 22:42

cine vrea mod-uri pentru gta sa intre pe www.gta3.net ca gaseste sa isi puna si in cap

cartitza 02-01-07 18:32

ma baieti zicetimi pls pls unde bag fisierele cu masinile pe care leam tras eu dp net pt vc ca sa mor eu dac gasesc X( :D :)).........ms fain pt aia care ma ajuta...:)

Adytzu_JerrY 04-01-07 23:16

Am bagat shi eu in Vc ...o gramada de masini ... tot ce se putea shi la un moment dat....Poc eroare la joc...knd intram in joc imi dadea eroare...shi m-am ofticat shi am sters jocu :oops: .......:cry:

Nubyan 26-01-07 21:27

Am modat si eu de cateva ori Vice city cu o gramada de chesti : faruri cu halogen, afise prin orase, masini ( Mits. Evo IX , Lambo. Murch. , Maybachu lui Becali , Hummer H2 tunat, Rx8, 911) etc.
Am reusit sa schimb si numerele de la Matiz cu numele meu :lol:
Faza e k trebuie sa faceti mereu backup dupa ce se inlocuiti o chestie.

vladutzzz 13-03-07 10:52

unde bag masinile pentru GTA CONSTANTA ( ce folder ) sau fisier

Nubyan 15-03-07 14:41

Pai nu e chiar asa de simplu doar cu copy si paste.Ai nevoie de program ca sa deschizi gta.img unde akolo vei putea sa inlocuiesti fisierele de textura si aspect.Trebuie sa modifici si valorile din handling.cfg

vladutzzz 15-03-07 17:22

nubian intra pe id-ul meu de mess raiden_razor2000 si vom vorbi mai multe pe mess te rgo mult ca vreau sa-mi bag masini noi pe gta vice city (gta ciontanta):-) dar inca ceva tu ai programul ala de imagini ???:arrow: sa nu uiti sa intri pe mess !!!adica pe id-ul meu:D :D :D :D

All times are GMT +2. The time now is 16:53.

- Copyright 2026 4Tuning