![]() |
Re: E36 - coupe ///M packet
[QUOTE=dr_pricop;2718354]foarte frumoasa mata .sa ai grija de ea si fara incidente.am si eu o intrebare:este greu de dat jos bordul pt ca am si eu o problema si anume nu se mai deschid clapete care actioaneza pt directionarea aerului spre parbriz si laterale,am clima digitala si am inteles ca este destul de greu.merci frumos[/QUOTE
usor nu este dar nici greu...te chinui un pic la cele 4 suruburi de sus de la parbriz:D |
Quote:
o sa le fac negre momentan |
de ce cand trec cu maisna pe la tine pe la bloc....masina e parcata la locul ei...si cand trec pe jos....nu o mai gasesc???????
e LOW LOW LOW din cate am vazut |
Quote:
|
Quote:
|
Arata super bine masina, felicitari! :d
|
maine vin pozele cu jantele m5 gata polishate si montate pe masina:D
Arata bine;) |
Dupa mine exista doua tipuri de masini frumoase, frumoasele care le vezi doar in poze si celelalte frumoase care le vezi live, parerea mea ca e cel mai frumos e36 care l-am vazut live, poate am vazut prea putine e36, sau poate nu ... sau poate mi-a placut mult culoarea masinii, jantele, cum e lasata din suspensie, cum stralucesc pana si gumele, etc.
Ca orice masina are si ea micile ei defecte, sau poate caut perfectionismul pe care inca nu l-am intalnit, dar per total e o masina de admirat cand o vezi pe strada. Te asteptam cu pozele :) Bafta! |
7 Attachment(s)
Quote:
pentru cei interesati sa isi aduca jantele in aceeasi stare, contactati-ma pe privat pentru nr de telefon |
Au iesit intr un mare stil, felicitari! Cand te plictisesti de ele? :lol: ?
Edit: Imi poti spune si mie dimensiunile jantelor? et & J? ms |
Vedeta esti nebun?!
Am vrut si eu mult jantele astea cu tot cu capace, ca sa nu ma plictisesc. Dar O.Z. Mito au fost pentru mine mai > decat astea. ET-uri au ~20 +- 1 parca. Latimi, 8.5j. Alexe zi tu cum sunt exact ca nu mai stiu. |
Quote:
9j spate et22 |
saptamana viitoare primeste din state proiectoare clare galbene
si sper sa gasesc pana atunci si grila facelift cu nas |
Quote:
|
Quote:
http://piese-auto.anunturi-auto.4tun...e-5513793.html PS: frumoasa masina , s-o stapanesti sanatos si cu placere !!! |
| All times are GMT +2. The time now is 11:56. |
- Copyright 2026 4Tuning