![]() |
ma refeream la masini de politie ma!
|
:lol: :lol: :lol: ah....loool pai este mercedes e klasse ... :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:
|
looooooooooooool
e klasse ... shi nu imi zii ca sunt brabus sau AMG ... ca ma sinucid ... :) ma fac militZian in mama Deutchland |
:lol: :lol: :lol: eh...nu ..nu stiu ce motorizari au..sunt si diesel dar au pt autostrada porsche turbo.... :lol: :lol: :lol:
|
hell yes ... a fast mo'fu**er ... :)
highway to hell gata ... asta e visul meu ... cand ma fac mare vreau sa ajung ... deutch politzei :)) |
:lol: :lol: :lol: da ..autobahn polizei nu ?? :lol: :lol: :lol: lool nu ai salarile bune ...si arata ca dracu in uniformele alea verzi... :lol: :lol:
|
taticule ... cand te plimbi cu prosche pe highway ...
pot umbla shi in curu gol ... ca nu ma mai intereseaza :) ahahahaha |
:lol: :lol: :lol: :lol: ce tare ai zis dar sa nu te gandesti ca te plimbi cu porschele pe highway zilnic... :lol: ala ii acolo numai in cazul in care nu vrea unu..de exemplu cu un ferrari sa opreasca ..atunci vine porschele..
|
de ce nu baga motoare?
|
lol ...
makar o data la 2/3 zile shi tot ma bucur :) !!! m'am plimbat cu un m3 ... la 321 de cai ... shi m'am bucurat ... :) imagine la o plimbare cu un porche ... o sa plang ... nu altceva!!! shi daca nu porche ... ce dreaq un e klasse strika sau ce ??? :P |
:lol: :lol: :lol: este si motoare de anul asta hamburg este singurl oras din germania cu motoare noi adica din america harley davidson... :lol: mai sunt si bmw ..din alea vechi..ca la noi... :lol: si sunt si motoare civile :lol: special pt motociclisti care merg tare ca cu masina nau nici o sansa sa te iei dupa ei si au bagat acuma civili si pe motoare.... :twisted: nu poti sa misti nimica.. :twisted: :twisted:
|
... catalin ... nu shtiu daca ai prins prin bucureshti ... vre'un politZai pe scuter
ashtia sunt cei mai tari ... pe cuvant ... mai vezi cate un bou de peste 100 de kile ca rupe suspensiile la scuter ... te strici de râs :):):):):) |
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: loooool am timp dar iam vazut la timisoara.. :lol: :lol: :lol:
|
:lol:
aici tot ma uitca postati ceva, sa vad ce mai ziceti de \"legal racing\" hai, ma, si eu vroim sa ma culc si nu ma lasatzi |
...
Gratzian ... ce te intereseaza de Legal Racing ?!?!?... poate te pot ajuta ...
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:08. |
- Copyright 2026 4Tuning