Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   Espero 1.5 DOHC 16v UNDERCONSCTRUCTION (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/146737-espero-1-5-dohc-16v-underconsctruction.html)

mike-fullspeed 24-10-09 23:51

Re: Espero 1.5 DOHC 16v UNDERCONSCTRUCTION

Pai ce patesti in decembrie, ai citit in ziar ca o sa castigi la loto sau ai auzit la tv???

Dany_1987 25-10-09 12:12

6 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by mike-fullspeed (Post 2748129)
Pai ce patesti in decembrie, ai citit in ziar ca o sa castigi la loto sau ai auzit la tv???

Nu Mike, nu ai ghicit, nu e nici una din ele, in noimbrie pe 15 o sa plec undeva afara la munca si o sa fac rost de ceva bani, si sper o particica din baniii aia sa-i investesc in masina de-aia zic ca in decembrie atunci ma intorc.... :D

si pentru astazi cateva poze cu spatele masinii, am vopsit semnalele negre si lampile de marshalier ... aaa si am mai dat jos stickerul ala ca mi se parea prea urat a avut dreptate toata lumea mai bine cu gaura decat cu stickerul acolo si am mai vopsit cu negru si emblema spate cu ESPERO ...:-P

mike-fullspeed 25-10-09 12:25

eee, alta viata.. bravo! dar nu era mai bine daca foloseai si hartie (ziar) ca sa izolezi?? nu s-a gazat pe langa banda aia???

Dany_1987 25-10-09 13:15

Quote:

Originally Posted by mike-fullspeed (Post 2748937)
eee, alta viata.. bravo! dar nu era mai bine daca foloseai si hartie (ziar) ca sa izolezi?? nu s-a gazat pe langa banda aia???

mersi mike, nu sa gazat pe langa banda ca am dat foarte usor cu sprayul parerea mea ca a iesit bine nu stiu ce zic altii fara scursuri a iesit destul de bine pentru mine care e prima data cand dau cu sprayul ..:D

Dany_1987 27-10-09 22:08

Astazi am pus si niste "ochelari de soare" espero'ului meu :D adica folie pe toate geamurile fata-spate+luneta, dar din pacate nu am putut face poze din cauza ca am terminat prea tarziu, si era prea intuneric sa fac poze iesea prea proasta calitatea asa ca maine revin cu poze cu folia pusa....

^^Splash^^ 27-10-09 22:14

Quote:

Originally Posted by Dany_1987 (Post 2757157)
Astazi am pus si niste "ochelari de soare" espero'ului meu :D adica folie pe toate geamurile fata-spate+luneta, dar din pacate nu am putut face poze din cauza ca am terminat prea tarziu, si era prea intuneric sa fac poze iesea prea proasta calitatea asa ca maine revin cu poze cu folia pusa....

cat te-a costat cu totul ?

Dany_1987 27-10-09 22:41

Quote:

Originally Posted by ^^Splash^^ (Post 2757175)
cat te-a costat cu totul ?

Splash ce sa zic, folia am pus-o eu cu un prieten, in primul rand ca nu este omologata, am pus si pe geamurile fata si pe spate+ luneta materialul ma dus in jur de 70 de lei materialele si mana de lucru l-am cinstit pe tovarasul ala cu 20 de lei dar nu sunt omologate ti-am zis si nu au iesit perfect geamurile mai sunt mici defectiuni ici-colo nu chiar vizibile dar sunt, la un service autorizat din cate am auzit eu se plateste cam in jur de 300 lei pentru toate geamurile si omologare doar pe spate, dar parearea mea: nu renteaza mai bine asa neomologata :D ....

PS: maine am sa revin cu poze ... :-P

Robert_MNW 28-10-09 10:10

Quote:

Originally Posted by Dany_1987 (Post 2757282)
parearea mea: nu renteaza mai bine asa neomologata :D ....

O sa iti schimbi parerea cand, cu putin ghinion, o sa ti-se ridice certificatul+550 ron amenda;)
Oricum foliile si jantele schimba cel mai mult aspectul unei masini!

Andutu TZH 28-10-09 10:46

Quote:

Originally Posted by Robert_MNW (Post 2758109)
O sa iti schimbi parerea cand, cu putin ghinion, o sa ti-se ridice certificatul+550 ron amenda;)

Sunt multi norocosi de scapa,eu de ex inca nu am luat niciodata amenzi pentru foli jante si alte tampeni,dar mi se pare exagerat 70 de ron ptr materiale,eu la a mea tot spatele lam facut cu 10 ron
si pentru fata ar trebui inca atat

Dany_1987 28-10-09 17:45

Quote:

Originally Posted by Robert_MNW (Post 2758109)

ai dreptate Robert in privinta cu amenda dar certificatul cine e prost sa-l dea la politist in mana ? eu unul nu-l dau si rar il port la mine cat despre ascpect folia si jantele da adevarat sunt cred ca 75% din aspectul masinii :D

RD-Woo 28-10-09 17:47

Quote:

Originally Posted by Dany_1987 (Post 2759487)
...dar certificatul cine e prost sa-l dea la politist in mana ? eu unul nu-l dau si rar il port la mine

Daca nu-l ai la tine (crezand ca scapi de suspenadarea lui)
il duci tu de buna voie la sediul politiei... :lol:

Dany_1987 28-10-09 17:47

Quote:

Originally Posted by Andutu TZH (Post 2758203)
Sunt multi norocosi de scapa,eu de ex inca nu am luat niciodata amenzi pentru foli jante si alte tampeni,dar mi se pare exagerat 70 de ron ptr materiale,eu la a mea tot spatele lam facut cu 10 ron
si pentru fata ar trebui inca atat

Andutu te cred atat ma ducea si pe mine 20 de lei ca pe tine dar fiind prima data cand pun folie pe o masina nu am stiut si io mai panicos din fire am zis sa cumpar mai multa fiind si duminica mai bine sa mai ramana decat sa nu ajunga si am luat o cutie mare de 20 de lei si 3 mici de 11 lei cutia plus un fas-fas din ala si 20 de lei tovarasului meu cred ca sunt mai multi de 70 cat am zis eu... am zis asa aproximativ :D ...

Dany_1987 28-10-09 17:52

5 Attachment(s)
si aici sunt pozele promise de aseara printre care si una de aseara de proasta calitate ....

Robert_MNW 28-10-09 18:03

Din cate stiu certificatul trebuie sa il porti la tine, astfel iei amenda pentru neprezentare acte. Si din cate stiu eu de la un prieten politist nu se duce' certificatul la politie, ori se ridica pe loc ori scapi doar cu o amenda mai grasa:-)

Dany_1987 28-10-09 18:05

Quote:

Originally Posted by RD-Woo (Post 2759493)
Daca nu-l ai la tine (crezand ca scapi de suspenadarea lui)
il duci tu de buna voie la sediul politiei... :lol:

de asta imi era cel mai frica am auzit zvonul asta ca se suspenda si trebuie sa-l duci tu la politie dar nu eram sigur ca a intrat in vigoare ... nu puteai sa taci si tu RD-Woo acum mai speriat si tu si mai tare :oops: ... eeee acum asta este oricum m-am gandit ca o sa fie ceva probleme cand am pus folia jante inca nu am pus asa ca daca ma opreste si nu primeste spaga asta e ...ce o fi o fi ... :D

All times are GMT +2. The time now is 19:34.

- Copyright 2026 4Tuning