![]() |
Re: Espero 1.5 DOHC 16v UNDERCONSCTRUCTION
Pai ce patesti in decembrie, ai citit in ziar ca o sa castigi la loto sau ai auzit la tv???
|
6 Attachment(s)
Quote:
Nu Mike, nu ai ghicit, nu e nici una din ele, in noimbrie pe 15 o sa plec undeva afara la munca si o sa fac rost de ceva bani, si sper o particica din baniii aia sa-i investesc in masina de-aia zic ca in decembrie atunci ma intorc.... :D si pentru astazi cateva poze cu spatele masinii, am vopsit semnalele negre si lampile de marshalier ... aaa si am mai dat jos stickerul ala ca mi se parea prea urat a avut dreptate toata lumea mai bine cu gaura decat cu stickerul acolo si am mai vopsit cu negru si emblema spate cu ESPERO ...:-P |
eee, alta viata.. bravo! dar nu era mai bine daca foloseai si hartie (ziar) ca sa izolezi?? nu s-a gazat pe langa banda aia???
|
Quote:
mersi mike, nu sa gazat pe langa banda ca am dat foarte usor cu sprayul parerea mea ca a iesit bine nu stiu ce zic altii fara scursuri a iesit destul de bine pentru mine care e prima data cand dau cu sprayul ..:D |
Astazi am pus si niste "ochelari de soare" espero'ului meu :D adica folie pe toate geamurile fata-spate+luneta, dar din pacate nu am putut face poze din cauza ca am terminat prea tarziu, si era prea intuneric sa fac poze iesea prea proasta calitatea asa ca maine revin cu poze cu folia pusa....
|
Quote:
cat te-a costat cu totul ? |
Quote:
PS: maine am sa revin cu poze ... :-P |
Quote:
Oricum foliile si jantele schimba cel mai mult aspectul unei masini! |
Quote:
si pentru fata ar trebui inca atat |
Quote:
|
Quote:
il duci tu de buna voie la sediul politiei... :lol: |
Quote:
|
5 Attachment(s)
si aici sunt pozele promise de aseara printre care si una de aseara de proasta calitate ....
|
Din cate stiu certificatul trebuie sa il porti la tine, astfel iei amenda pentru neprezentare acte. Si din cate stiu eu de la un prieten politist nu se duce' certificatul la politie, ori se ridica pe loc ori scapi doar cu o amenda mai grasa:-)
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:34. |
- Copyright 2026 4Tuning