![]() |
Re: Oltcit Club 11R - DJ 05 GEK - Classical style
Felicitari, ai facut treaba buna:D.
|
Quote:
|
te pot ajuta cu rotule noi daca te intereseaza, capete de bara, amortizoare... vreau sa incep sa scap de ele. am adunat foarte multe si sper sa fiu de ajutor sialtor pasionati.
|
bafta cu motorul. sper sa fi multumit. :D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
In sfarsit olteanca mea are o noua "inima"de 1300cc. Destul de multumit de motor,trage bine, dar pana sa fie cum vreau eu mai este,si anume:
-trebuie schimbate tampoanele la motor; -trebuie verificata evacuarea ca rasufla pe undeva dar nu gasii pe unde; A, si inca o problema la care sper sa ma ajutati cu un sfat: dupa ce montai motorul, descoperii ca pedala de ambreiaj se ducea la podea cand o apasai, dar nu debraia. Intinsai cablul de la pedale de acolo, si partial se rezolva. Acum am cursa foarte mica in care debraiaza, si e destul de nasol pentru ca pleaca tot timpul "cu scart". Se mai poate intinde de undeva cablul de ambreiaj? Sau cum pot sa o fac sa tina mai sus? si cateva poze cu noul motor: Ps: multumesc "MECANICULUI SEF" bobocu91!:D |
Quote:
|
Quote:
Soldat data viitoare vin in halat albu si nu mai pun mana pe nici o cheie decat dau ordine...parca asa fac mecanicii sefi, nu?! :-P P.S. Cu placere...sti ca mecanica e marea mea pasiune. :lol: |
3 Attachment(s)
Azi reusii sa cobor si eu olteanca de fata, ii montai telescoape de spate (sunt cam moi :sad: trebuiau intarite, dar nu stiu cum). Descoperii ceva nasol: pivotul superior pe dreapta are joc foarte mare! Asa ca: CINE ARE DOI PIVOTI SUPERIORI NOI (SI VREA SA-I VANDA PE CRIZA ASTA ) SA MA ANUNTE!
Ps: merci Danny690! POZE: |
Quote:
Asteptam cu nerabdare alte modificari. P.S.fa-i o poza si cu proiectoarele aprinse. |
Arata bine soldat, sunt curios cum se misca pe drum, astept sa ma iei la o tura... 8)
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:57. |
- Copyright 2026 4Tuning