![]() |
Re: Oltcit Club 11r !!!
foarte tare masinuta...abia astept sa vad cat scoate :D
|
Felicitari pentru proiect.Pacat ca nu am ajuns weekend-ul asta la bucuresti in ciuda vremii care a fost dar e timp de acum in colo de ascultat.Inca odata felicitari. :D
|
Multumesc baieti...
daffy...Masina nu este facuta sa scoata scor...ci sa faca show ...:D adn...Este vreme de ascultari...oricum acum o duc prost cu curentul ... |
And God a spus....sa cante manelele :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
|
Quote:
Asteptam "nebunia lui salam" pe noul sistem =)) :twisted: |
felicitari tibi
frumos si tot odata reusit proiect respect pentru munca+ambitie felicitari ink o data ! |
Fara nebunii dastea de nebuni... :D
|
daffy/skr....Inca nu am probat dar o sa ascultam in premiera la Pitesti :D!!!Daffy astept parasolarul :D!!!
Dragos...Multumesc mult :-P !!! :hug: ... Cum am mai spus...mai am de munca in special pe partea de curent apoi sper sa cante cum trebuie!!! Animalutz...Promit ca o sa fie doar o melodie =)) !!! Si asta la Pitesti... |
Super tare tibi, sper sa ajung la pitesti sa-tzi ascult masina ptr k pana acum cateva luni am avut si eu tot oltcit timp de 3 ani. Bafta...
|
Mersi...Rosiori...Ma bucur ca sunt si oameni din teleorman pe 4tuning...Te astept la Pitesti o sa fie un show frumos....
|
frumos sistem...si mai alespe buburuza:D
|
tare masina si sistemul, o sa vin si eu la Pitesti special ca sa ascult cateva sisteme audio calumea :D
|
Multumesc baieti va astept acolo...
|
Quote:
|
10 Attachment(s)
1.ALTERNATOR 45A schimbat cu unul de 90A Opel Vectra...
2.GARDA LA SOL pe fata LASATA CU APROXIMATIV 4 cm (suspensie foarte rigida fata) Imi pare rau ca nu am ajuns la Vintantis dar masina a fost desfacuta bucati...Incerc sa o pregatesc pentru Pitesti... |
| All times are GMT +2. The time now is 13:50. |
- Copyright 2026 4Tuning