![]() |
Re: Cautam Graficieni in photo shop si desene de mana
Imi plac desenele voastre . Dar as dori sa vad cum ies ajutate de ideile mele date mai sus .
Cititi la desenul lui Danger . Se poate ? Sper sa nu va stresez foarte mult si sa va lasa-ti pagubasi :) O zi faina |
Si virtualu ?:lol: Nimic nimic?
|
Quote:
Acu ma apuc de randat, dupa cerintele tale (desi nu mi se pare o combinatie deloc potrivita verde+portocaliu), dar o sa vad ce reusesc sa scot din ea. |
Quote:
Eminem: asteptam si virtual cu modificari cat mai serioase . |
Mai ai si alta masina la care as putea sa lucrez? Sa spunem ca manta din spate nu e cea mai favorabila la tuning virtual.Pana acum sunt cam singuru participant la aceasta categorie:)
|
Quote:
Manta e o masina grea pe care o avem in proiect . Tocmai asta e ideea , vreau sa vad cine se descurca cel mai bine ca sa poata sa lucreze cu noi . Mai este de lucrat si la fata , ca doar o pereche de jante cromate nu ne face destul de multumiti . Iata cateva idei : faii o capota usor sport , punei doua faruri rotunde, o grila cromata care trece peste farurile cu xenon care se vad din spatele grilei cromate , bare cromate, dai o culoare mai saritoare in ochi , las-o putin din suspensii , umbla putin la capota ( o priza de aer finuta nu ar strica ) Pe spate : fai stopurile fumurii cu led dintr-un capat in altu al masinii si la nivel cu caroseria , geamuri fumurii , etc Simpte masina si lasa-ti imaginatia libera . |
Mai aveti si alte fotografii cu masina?
Unghiul pe care dumneavoastra l-ati posta nu avantajeaza aceste modificari.Daca ar ceva mai din fata sau mai inspre fata nu ar fi o problema ceea ce spuneti dumneavoastra :) |
Cauta pe net : Opel Manta B1 si modifica dupa ce masina vrei
|
4 Attachment(s)
Intr-o pauza de la lucrul la render, am zis sa ma joc nitel cu masina.
Sunt atasate : originalul, cererea ta (verde + plafon portocaliu) si 2 propuneri de la mine. |
1 Attachment(s)
ceva facut intr-o ora ...pozitia e naspa si nu gasesc manta din pozitie mai buna ..sper sa iti faci o idee
|
Ce stil trebuie adoptat pe masina?Racing
|
Quote:
rasfoieste un pic topicul si o sa gasesti toate indicatiile ;) |
1 Attachment(s)
dupa aproape 2 zile,o sticla de cola si o absenta la economie fiindca aveam alte "preocupari" mantaua mea,cu influente de mustang,e gata(intrun fel :-))
sper ca am respectat indicatiile date si nu am gresit prea mult :-P |
2 Attachment(s)
si ceva mai futuristic
|
2 Attachment(s)
cred ca masina asta intra mai mult in cerintele tale ...
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:16. |
- Copyright 2026 4Tuning