![]() |
Re: Angel Eyes pentru Dacia Berlina
cat ai dat pe flash-uri.....sunt super
|
tot nai reusit sa pui pe o berlina ca sunt curios cum arata, sper sa nu dea in kitch. bafta! ;)
|
Quote:
|
eu am vazut angeleyes(cate unul in fiecare far) pe o supernova albastra...si uimitor..chiar arata bine...;)
|
daca faceai o poza era si mai bine:D:D
|
Quote:
:idea: |
cand stiu k tre' sa vina garda numai sa fac poze nu stau :lol: degaba fac poza k nu am cablu de date ;)
mai apare noaptea prin pescarus....intrebati si voi lumea... |
poze cand mai pui???
|
poate apare in seara asta...ca o sa fiu pe acolo. :D
|
poze?? ?? ai facut??
|
Angel Eyes pentru Dacia Berlina
Vlad, am gasit flash-urile alea in Timisoara si, spre surprinderea mea, nu au fost scumpe (300k), cu reglaj al timpului de descarcare, cu mai multe culori pentru bulbi (ca un fel de manson de cauciuc translucid care se trage peste bulbul flash-ului)... Am mai gasit in alte parti flash-uri cu LED-uri, la un pret de 3 ori mai mare pentru 2 perechi de LED-uri in set, ceea ce mi se pare absurd de mult.
Pana la urma cred ca ma rezum la aceste flash-uri cu descarcare (gen strobo, pentru cei care nu au vazut mini-filmuletul). Grija ca daca le puneti in faruri s-ar putea sa para a lumini speciale de semnalizare si atunci sa nu va mirati ca va intreaba Garcea de sanatate. Ele nu orbesc pe nimeni, dar seamana a lumini speciale. Pentru show e super, dar in mers la drum... :!: nu stiu ce sa zic. De angel-eyes e clar ca nu se vor lega. |
siconi vreau si eu flash-uri dalea, u sa inteleg ca esti din timisoara?
|
un alt topic deschis fara rezultat la fel ca majoritatea celor deschise pt modificari . nimeni nu spune ceva cuncret. mai bine invatam franceza ,vorba aia 'prieteni stiu de ce'
3pagini=0 |
Nu sunt din TM, dar acolo am gasit. Acuma ma chinui sa mai dau peste inca o pereche, ca vreau sa pun cate doua pe fiecare parte a masinii. Sau ma mai gandesc, sa nu intru in atentia turnului de control de la aeroport :D
Momentan, masina e desfacuta pentru RK total in garaj. Sper ca saptamana asta sa o pot termina ca s-o dau la vopsit. Dupa ce e gata o sa pun poze cu rezultatul final, inclusiv cu flash-urile. P.S.: Cu toate astea, gandul tot imi mai sta la angel-eyes... |
potzi pune faruri d mustang v8
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:55. |
- Copyright 2026 4Tuning