![]() |
Re: Fast and Furious 5
Cred ca sunt cele ami reusit filme cu masini!!Fast and Furious 4 nu mi sa parut mare cine stie ce la cata valva sa facut pt el!Plus ca nu a avut un fir adica tipu care juca in tokyo drift a murit si acum a reinviat in 4:lol:!Dupa parerea mea 1,2 si tokyo drift cele mai bune!
|
spiritul meu de cercetator ma face sa cred ca ordinea cronologica nu este 1 - 2 - 3 - 4 - 5 ci mai degraba 1 - 2 - 4 - 3 - 5
|
Quote:
Iar directorii au fost altii! pt mine 1 si 3 raman cele mai bune ! |
Nu cred ca aceasta filmare are vreo treaba cu FF5, cat despre placut 1si2 raman preferatele mele, dupa care tokyo.
|
Mie mi se pare cel mai reusit 2 fast 2 furious .Nu mai pot de nerabdare sa vad partea 5-a.
|
Fast and Furious 1 a fost cel mai tare.
Motiv pentru care mi-am achizitionat DVD-ul ORIGINAL comandat in USA (cu carte de prezentare si tot tacamul), si mi l-am luat si din Romania cu traducere ca sa inteleaga toata lumea. Si coloana sonora si povestea sunt super tari. Fast and Furious 2 a mai fost interesant, dar tot 1 mi se pare cel mai bun. De Tokyo Drift n-am ce sa spun fiindca mi s-a parut slab rau. F & F 4 e misto insa efectele speciale sunt mult prea trase de par. Mi-ati facut pofta si asta seara o sa ma uit pentru a 15 sau a 16 oara la Fast and Furious 1. :peace: Asteptam partea a 5-a!!! |
Quote:
Sa o lamurim un pic , fast five va fi continuarea celui de-al patrulea fil si actiunea se va petrece in brazilia. si in fast five apare han , si eu tind sa cred ca 3 este defapt cantinuarea la 5 , dar asteptam sa vedem. |
si pana la urma ..cand e data lansarii in romania la ultimul film ?
|
Quote:
|
insfarsit :D https://www.youtube.com/watch?v=4PspF_GA-9U
|
Quote:
1 e letty 2 e letty 4 moare letty 5 nu e letty 3 nu e letty |
Eu zic ca e 1-2-5-4-3 , deoarece Han , in 4 zice ca pleaca in tokio , deci in 5 nu are ce aparea decat daca e inaintea lui 4.
Un alt episod care nu prea are legatura cu cursele ilegale , un film de actiune in care fug unii de alti cu niste masini tunate. |
Quote:
Totusi...poate s'a intors HAN din Tokyo...n'ai de unde sa stii...:)...ei zic ca filmul incepe cu scena de final din 4...cum il salveaza pe DON. |
daa... pai 4 mi sa parut o porcarie, sper ca 5 sa nu fie la fel...
eu vreau sa vad un film doar din lumea curselor de strada, nu asa mafie cum e acolo... e penibil |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:44. |
- Copyright 2026 4Tuning