Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tot ceea ce nu poate fi incadrat (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat.html)
-   -   numar de inmatriculare (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/14598-numar-inmatriculare.html)

GolfuletzS 24-03-06 16:12

Re: numar de inmatriculare

ce prosti ....

valib 24-03-06 18:42

Doamne...cum sa se confunde...cand e clar ca la cele 3litere NU poate fi cifra...

DJ77VLD 24-03-06 19:54

shit happens!

c i k y 24-03-06 20:30

Scuze chiar nu am observat ca nici un numar de inmatriculare cu are prima initiala I sau O :lol:

cata_tm 25-03-06 15:32

io v-as explica mai "de la mama de-acasa"(ca sa zic asa). niciodata nu am inteles exact, ca mi-a fost jena sa intreb, dar tata imi zicea cand eram mai mic o poveste, cu o pasarica, ceva, care face o treaba neagra pe numar, si cchestia aia e chiar in dreptul acelei litere, si asa se confunda... la sfarsit, spunea si el, ca si noi toti: "ce prosti"

in rest, ce numere sa zic? mue, pis, cur, ***, fum, zbr, crr, daca esti din no speed limit, nsl, daca ai prietena, gasesti si tu niste litere sa fie in concordanta cu numele, rol, jaf, jap, ham, mor, plm, npc, ele, por, ser, bas, mhz, ram, bag, hai dai, pup,www, web, car, bmw, zip, sen (de la senator), dpt (de la deputat, desi, cred ca e mai mare rusine sa ai asa numar, decat unul luat la intamplare). asta e cam tot ce imi vine acuma in minte. daca imi mai vin, mai bag

SHOGUN-A8 25-03-06 21:29

Ar fi tare sa iti pui nr 04 tun....
Un fel de masina 4tuning...:D

teddy 26-03-06 00:59

merge pus "JAF" pe o masina scumpa... o sa postez exemplu cu S klasse-ul unei cunostinte... haios :lol:

EvLSant0S 26-03-06 02:39

stf fmm fgm fnm mwe mue din astea... hf

JAR :P etc

DJ77VLD 26-03-06 09:52

Quote:

Originally Posted by cata_tm
........... daca ai prietena, gasesti si tu niste litere sa fie in concordanta cu numele

:lol: :lol: :lol: :lol: scuze,dar nu m-am putut abtine!:lol: :lol: :lol: :lol:
Cum sa pui ma numele prietenei?????:lol: :lol:

GolfuletzS 26-03-06 10:01

Quote:

Originally Posted by SHOGUN-A8
Ar fi tare sa iti pui nr 04 tun....
Un fel de masina 4tuning...:D

mai bine B 04 TNG

;)

SHOGUN-A8 26-03-06 13:15

Da,parca s-ar vedea mai bine asa...:D

cata_tm 26-03-06 13:31

Quote:

Originally Posted by DJ77VLD
:lol: :lol: :lol: :lol: scuze,dar nu m-am putut abtine!:lol: :lol: :lol: :lol:
Cum sa pui ma numele prietenei?????:lol: :lol:

oltene, deja ma calci pe nervi. stai in banca ta, si nu ma mai ironiza, bine? ca sa ramanem in limitele bunului simt... si te rog, nu te apuca iar sa-mi explici ce si cum, si de ce am scris io acuma asa, ca is nu stiu cum, etc, etc, discutii de 2 bani. hai sa ramanem la ideea de useri, bine??? nu ne incurcam unul pe altul.

dar, cum vad ca neuronii tai putini cer o explicatile la treaba cu prietena...: daca o cheama olga, pui olg, luciana, pui luc, narcisa, ncs, ... etc, etc... sper sa intelegi si tu de data asta... daca, nu, nici o problema, dai un pm, o intalnire, si-ti explic...

Eugen_TL 26-03-06 14:41

e buna ideea cu prietena! dar eu mi-as pune doar daca ar fi ceva serios nu pt toate cotoharlele! adica sa ma despart de ea si eu sa am numarul ala cred ca ma zgarii pe ochi ! :) oricum e misto.. eu ma mai gandeam cand am sa am masina sa scriu pe tetiere cu atza cu aparatul ala ceva special pe tetiera ei si pe a mea! am vazut la raperul ala mic si negru bow wow la un un mertan scria la el romeo si la ea juliet! :) :D

DJ77VLD 26-03-06 17:51

Quote:

Originally Posted by cata_tm
oltene, deja ma calci pe nervi. stai in banca ta, si nu ma mai ironiza, bine? ca sa ramanem in limitele bunului simt... si te rog, nu te apuca iar sa-mi explici ce si cum, si de ce am scris io acuma asa, ca is nu stiu cum, etc, etc, discutii de 2 bani. hai sa ramanem la ideea de useri, bine??? nu ne incurcam unul pe altul.

dar, cum vad ca neuronii tai putini cer o explicatile la treaba cu prietena...: daca o cheama olga, pui olg, luciana, pui luc, narcisa, ncs, ... etc, etc... sper sa intelegi si tu de data asta... daca, nu, nici o problema, dai un pm, o intalnire, si-ti explic...

Si tu ma cam calci pe nervi... iar faza cu pusul numelui prietenei la numar.... ia fa tu un poll sa vezi cati ar pune numele gagicei la numar! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

cata_tm 26-03-06 18:43

ba, tu te vezi, ca vorbesti fara sens??? cine o zis ca isi pune? era o sugestie...cretin

de acum, sa consideri ca vorbesti singur, daca mai scrii ceva legat de mine

All times are GMT +2. The time now is 09:31.

- Copyright 2026 4Tuning