![]() |
Re: echipa de sprijin
pana acum, va descurcati foarte bine...iti dai seama ca si revista va fi la asteptarile noastre. Am incredere in voi. ;) Si e bine ca va incadrati in timp ;)
|
mai adaugati unul la lista
|
Quote:
POTI CONTA PE MINE ATAT LA PLOIESTI UNDE POT IMPARTII FLUTURASI IN SCOALA PE STRADA ORIUNDE PT 4 TUNING FAC ORICE DAK E NEVOIE DE MINE SI ACOLO POTI SA TE BAZEZII PE MINE PE MINE MA POTI CONTACTA PE MESS LA "insomnia_squad" SAU LA 0726306764 |
daca luni imi dati afisele etc...marti am zi libera si o sa le impart in tot bucurestiul. RATB'ul va fi umplut, la fel si pe la metrou. Am un plan si am deja o echipa capabila...Va sti pana si un pusti de gradinita. :D
|
daca nu e tardiv, ma inscriu pe lista pt orice fel de ajutor ati avea nevoie
|
Quote:
|
Repet...daca vreti va ajut cu cea mai mare placere....pot sa impart sau sa lipesc pliante la mine in liceu...astept un pm
|
Hey! Vreau sa ma bag si yo! va ajut cu cea mai mare placere :D vreau sa impart si yo fluturasi ;)
|
Quote:
|
sunt gata afisele, si de unde le putem lua? :)
|
mai fratilor de aici e cineva in traian vuia sa stiu si eu k sa nu impartim 2 in acelasi loc si sa facem risipa de material ;)
|
v-a ajut si eu dak se poate sa impart si eu ... sunt din onicescu :D de unde luam afise fluturasi ? dak e sa lipesc si pe masini da sa fie mai mici :D
|
Quote:
am eu fluturasi , ne vedem .. si-ti dau si tie .. cativa sa imparti , ok ? intrebati-l pe gratian cu cine s-a intalnit la 12 30 noapte la unirii :) Golfuletz - Madskillz - ZeroCooL .... cand n vdm si noi ? sa va dau cativa fluturasi ? sa impartiti si voi la pasionati ... ? hotarati-va ca mai e PUTIN timp ... ! |
Dupa-amiaza se poate ? Pe la un 17:00-18:00 ?
|
pentru cei din bucuresti care au spus ca vor sa ajute, marti, 28 martie, ora 19.00 intalnire in fata la mac - unirea, de unde va conduce cineva la biroul 4tuning pentru organizare.
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:45. |
- Copyright 2026 4Tuning