![]() |
re: Delta Speedline Challenge 3 - AMANATA pt. 25 Octombrie 2009
Quote:
succes! |
Quote:
sub 1600 cmc Toate masinile dotate cu motor pe benzina in 2 sau 4 timpi, in linie, V, boxer sau Wankel, cu patru roti si tractiune pe doua roti, avand motorul cu cilindreea sub 1600cmc normal aspirat sau sub 1000cmc supraalimentat (turbo/compresor). Combustibilul permis este doar cel din comert – benzina, E85,benzina de curse S1 sub 2500 cmc Toate masinile dotate cu motor pe benzina in 2 sau 4 timpi, in linie, V, boxer sau Wankel, cu patru roti si tractiune pe doua roti, avand motorul cu cilindreea cuprinsa intre 1601-2500cmc normal aspirat sau sub 1600cmc Wankel aspirat sau sub 1600cmc supraalimentat (turbo/compresor). Combustibilul permis este doar cel din comert – benzina, E85, benzina de curse S2 sub 3800 cmc Toate masinile dotate cu motor pe benzina in 2 sau 4 timpi, in linie, V, boxer sau Wankel, cu patru roti din care doua roti motrice, avand motorul cu cilindreea cuprinsa intre 2501-3800cmc normal aspirat sau sub 1600cmc Wankel supraalimentat sau intre 1601-2500cmc supraalimentat (turbo/compresor). Combustibilul permis este doar cel din comert – benzina, E85, benzina de curse S3 peste 3800 cmc Toate masinile dotate cu motor pe benzina in 2 sau 4 timpi, in linie, V, boxer sau Wankel, cu patru roti din care doua roti motrice, avand motorul cu cilindreea peste 3801cmc normal aspirat sau peste 2501cmc supraalimentat (turbo/compresor). Combustibilul permis este doar cel din comert – benzina, E85, benzina de curse S4 AWD Toate masinile dotate cu motor pe benzina in 2 sau 4 timpi, in linie, V, boxer sau Wankel, cu patru roti si tractiune integrala. Combustibilul permis este doar cel din comert – benzina, E85, benzina de curse S5 Diesel Toate masinile dotate cu motor diesel in 2 sau 4 timpi, in linie, V sau boxer, cu patru roti din care 2 sau toate rotile motrice si cu motorul aspirat sau supraalimentat cu turbo sau compresor. Combustibilul permis este doar cel din comert – motorina sau biodiesel. S6 In legatura cu taxa si eu sunt curios... |
Domnu Kimi dar de unde stiti toate astea?
|
Quote:
Imi cer scuze..Ii pot da edit.. |
De pe Hi5, cum de unde?
Acum, lasand gluma la o parte, grupele mi se par ok, nemaiavand certuri legate de incadrari gresite samd. Succes si ne vedem pe 18. |
cred ca grupa de Diesel ar trebui separata : 4x4 separat de tractiunea fata si spate. nu am diesel dar cred ca asa ar fii corect
|
Quote:
|
o sa fie prea tare,aveti grija cu cei ce se baga in fatza...
uitati-va la unguri cum fac,si inspirati-va de acolo ... |
noi speram ca de data asta nu o sa avem probleme cu treaba asta ,ne scuzati pentru nepublicarea regulamentului dar inca se lucreaza putin pentru a adapta sistemul de cronometrare si toate cele sa fie ok ,saptamana asta vom comunica tot ,inclusiv taxele de participare si spectatori si tot ce mai este de facut
|
Poate va ganditi si la masinile 4x4 aspirat... de exemplu Subaru Impreza 2.0, 4x4,150cp... totusi ar merita sa intre in categoria 1600cmc-2500cmc sau VW Golf R32 4x4 240cp ar merita sa intre la categoria 2500cmc-3800cmc... etc.
Mi se pare ca sunt cei mai dezavantajati... |
Subaru sa isi puna turbo(bi) si o sa aiba sanse si R32 asta este, e vina producatorului motor mare cai putini.Cineva mai trebuie sa si piarda nu poate toata lumea sa castige,ca daca ar castiga toata lumea ar dura mai mult premierea decat cursa. Vad ca iar iti vrea lumea capu la curse SEJ:)
|
Quote:
Parerea mea este ca nu sunt masini de grupa 4x4... mai ales subaru lu Naiman... si nici nu putem sa zicem ca sa ne luam masini e curse ca este competitie intre masini de strada, e asta sunt facute aceste categorii... pentru a se da lupta intre masini echilibrate... Da o sa fie derby-ul grupei cu motoare "feon" (vorba lu' fly) o sa-i platesc drepturi de autor... :lol: glumesc... o sa fie un derby la grupa noastra cand o sa fie o masina competenta sa se dea cu crx-ul din minight... |
Sunt mult mai multe probleme gen cum ai semnalat tu Vali insa este cam greu de realizat propunerea ta. Ar fi cam o grupa la 5 masini si asta nu e deloc bine. Ce sa mai spunem de Subaru Justy cu 998 cmc si tractiune integrala.:lol:
|
Quote:
In fine era doar o parere de a mea... nu are mportanta,oricum r32-ul de la noi nu participa... dar ma gandeam ca mai exista baieti cu problema asta... |
pai daca e cursa de masini de strada noi astia care am mai schimbat una alta pe la motor mai venim?
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:06. |
- Copyright 2026 4Tuning