![]() |
Re: AMERICA versus EUROPA !!! Cadillac CTS-V vs BMW M5 !!!
mda ... :/
|
Quote:
p.s. as fi tare interesat sa vad pe un traseu : m5 vs cls 55 amg ontopic : m5 |
daca masina ar sta numai in modul M probabil ca ar fi necesara o cisterna ca rezervorul nu face fatza ;)
|
Ete nu face fata.
Deci nu sunteti de parere ca ar trebui sa comparam STS-V versus M5??? Daotorita dimensiunilor? |
Sts-v vs M5 e cea mai corecta comparatie. E mai mica diferenta si de putere si de performante.
|
Asa ziceam si eu, chiar daca practiv CTS-ul e foarte apropiat de seria 5, mai indicat pentru aceasta comparatie mi se pare STS-V.
|
Caddy, Hands down! Some of you should not criticize something you have not driven, i have driven both and the V wins hands down, some of the kids have no clue that when America was building Muscle cars on V8's Europeans wore mesmerized by the culture, a German will buy the V any day over the M5 in my opinion and the reason is because he has driven an M5 for so long he's bored, and the American culture to the German sounds much cooler then his own, true some Americans will buy the M5 over the V but those are the ones that feel the same way the Germans feel about the Americans, lol.
Si cum a zis un membru mai devreme un american alege V fara discuti, numai faptul ca e cultura in spatele la acel V8 Northstar :) Now start the bashing, i cant wait :)))) |
Oarecum corect, dar M5-ul e masina mai buna, mai omogena si mai rapida. Restu de variabile sunt subiective.
|
Quote:
da asa este :twisted: |
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
"E mai rara in tara mea deci e mai buna" nu e un argument,ci o stupiditate.Faptul ca provine din alt stat iarasi nu face o masina mai buna.Cu astfel de idei de pusti de 18 ani care se viseaza gangster ("gangstuh",pardon) ma indoiesc ca ai scris varsta reala in profil.Si asta e un forum romanesc,deci ar trebui sa scrii in romana. |
bmw pt motor clar.chair si pt aspect...desi nu ma pot impaca cu noua tendinta bmw
|
Man degeaba zici dar in ro te-ai simti cu trei c..e sa ai o masina pe care sa nu o mai aibe nimeni, parerea mea, si nu e vorba de varsta.
|
|
Pretul final cu toate taxele in Romania pentru CTS-V si M5 ar fi acelasi.Nu m-as simti cu trei pentru ca nu mai au si altii asa ceva,m-as simti un idiot sinistru pentru ca am preferat masina mai lenta de banii aia.Si tocmai pentru ca M5 e mai des intalnit,s-ar gasi destui sa-mi aminteasca asta pe strada...
Americanii stiu sa faca multe,de la Mustang GT la SSC Ultimate Aero...dar nu vad legatura intre Saleen-ul ala si acest versus. |
hmmm dupa datele de sus categoric bmw, dupa pret cts iar dupa me.......tot bmw.dar sa nu uitam ca in spatele ambelor marci este o istorie lunga si dak e vb de istoria asta prefer cadillacu.asa cum in europa cadillac e ceva special la fel este pt americani bmw.
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:14. |
- Copyright 2026 4Tuning