![]() |
Re: S-a ajuns pe luna... ??
daca tot ai banu` sa iei pamant pe luna...in 2-3ani iti strangi de o excursie pe luna sa faci macar curatenie...sa muti bolovanii de pe parcela, sa delimitezi cu un gard...si sa iti pui o tablita "SOLD OUT"
:) |
sa scriu sold out ...moved next (block) neightbourhoud :D
|
Quote:
si...de care masini crezi ca or sa iasa ? lunar cars ? :D |
lunar cars 4 lunar people :) and 4 lunar roads ....
|
mdea bun subiect.
valib nu-i pamant pe luna, pamant este doar pe pamant, pe luna...il numesti sol lunar, sau stiu eu cum...da nici decum pamant :d poate dimineata mi-o veni in minte denumirea, acuma-i prea noapte |
am gasit asta pe net...nui virus! va face lumina in cazul lunii...
http://www.megaupload.com/?d=IZYUAE2K |
eu sunt 100% sigur k nu a ajuns picior de biped/patruped/cvatruped (si-asa mai departe) p luna. De ce?? Pentru ca p-atunci americanii nu aveau decat niste calculatoare rudimentare kre calculau 2+2 in timpul record de 5 min, asta in caz k nu se blocau, desigur. Cum naiba sa ajunga p luna?! Nici cu tehnologia de acu nu-s sigur k poa sa ajunga careva p luna, da` cu ce aveau atunci. K sa nu mai zic d cat de masochisti ar fi astronautii sa plece intr-o asemenea misiune (Are u sure it`s safe? Don`t worry... It has NO sugar :D). Daca sunt aja d jmekeri sa ne faca niste poze cu roveru ala lasat p luna. Doar d-aia il au p hubble ala, mama tuturor binoaclelor, iubirea tuturor babelor care stau toata ziua cu capu atarnat p geam sa vada cine mai intra in bloc. Nu cred k e imposibil sa faca asemenea poze. Adica fac poze la stele la mama dracu in praznic la marginea universului care este, si nu pot poza luna care prin comparatie, e vizavi :) Dar cine stie... poate nu are macro telescopu asta si de-aia nu se poate :)))))..
In fine, daca se ajunge pana la urma p luna, imi iau si io pamant (adica praf) p-acolo, sa cresc si io niste leustean si praz lunar, sa se stie ca a ajuns romanu p-acolo. |
am uitat.. cel mai probabil prima fiinta p luna a fost maimuta din reclama pepsi: "tu diiiiii moooooooon, tuu diiiiii mooo--oooon" (doar ati vazut cat de blanista e.. obisnuita cu space shuttleul ala)
:))) |
1 Attachment(s)
tinetiva bine la filmu asta
mai grav si mai comic de atata nu poate exista :lol: :lol: :lol: :???: |
:lol::lol::lol: oare asa s-o fi intamplat ...
penibil ... oricum ... nici eu nu prea cred ca s-a ajuns pe luna ... faza cu stelele ... e normal sa nu se vada ... long story si panourile alea de pe luna care sunt vizibile de pe pamanat probabil au fost duse acolo cu robotzi sau asa ceva ... in concluzie .. americanii au incerca multe de tot ... si asta ... si wtc-u` .. and so on ... |
| All times are GMT +2. The time now is 06:09. |
- Copyright 2026 4Tuning