![]() |
Re: supermirafiori
E dupa ce investesti in masina poate o aduci la vreun salon sa o admire toata lumea
|
13 Attachment(s)
Azi dupa ce am venit acasa am iesit sa bag niste benzina , franam cu inferioare ca pedala nu mai am , am cautat sa vad ce piese mai am si am gasit multe lucruri folositoare , cu ocazia asta am descoperit ca mi-au fost furate 2 carburatoare , si 3 cutii de viteze dar asta mai de mult , vroiam sa-i pun carburator de 2.0 , in afara de asta am gasit ceva deosebit , body kit-ul care l-am avut pe ea , am dat-o fara , culoarea de pe ele o facusem , am gasit bloc de lumini bun , in mare toate bune si frumoase , 2 poze cu urmele care le lasa desi nu`s foarte interesante le pun :)) , dan nu trebuie neaparat sa fie admirata de altcineva , ce-i in sufletul meu acum nimeni nu poate realiza
2 filmulete ca deh https://www.youtube.com/watch?v=-uRRwt3AVgY https://www.youtube.com/watch?v=ks0K7xIg6Dk |
arata bine body-kitul custom-made
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Ma e frumoasa masina n-am ce zice da nu trebuia sa pui poza cu bravo...parca ma atrage mult mai tare bravo-u lu' maverick decat supermirafiori asta:lol:
|
Quote:
fa-mi o vizita intr-o zi , ai sa-ti schimbi parerea |
Emblema aia roşie de pe masca de rezervă nu o măriţi ? Mi-ar trebui mie...
Să stăpāneşti sănătos maşina ! |
Quote:
Ms fratica , io ca io dar masina sa fie sanatoasa :)) , emblema nu o marit , emblema actuala albastra are scris fiat cu vopsea alba de ei... |
12 Attachment(s)
"Feislift" :D , azi am fost ocupat dupa cum se vede , inca nu-i centrata , nu este prinsa cum trebuie , dar ajung si acolo
|
Bre, matale in loc sa te ocupi de frane si de ce mai are nevoie ca sa iesi cu ea pe strada, o impopotonezi cu fel de fel de chestii?:lol:
Ai mai iesit cu ea la plimbare? |
o sa aibe niste surprize p la frane....
|
nu o sa am nicio surpriza la frane :) , nu e dacie , stiu eu ce stiu , ce nu stiu , tata o stie de la surub la surub
|
Quote:
|
Quote:
|
misto masina.sa speram ca nu o sa fie ca in alte cazuri cand dupa cateva reparatii s-a hotarat vinderea masinii. felicitari inca o data pentru masina
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:33. |
- Copyright 2026 4Tuning