![]() |
Re: Golf 2 GTI - Constanta
5 Attachment(s)
urmatoarea etapa:
- schimbat optice (faruri, stopuri, proiectoare etc.) acestea se vor efectua pe rand, din lipsa de fonduri :-P vor fi cele din poze |
4 Attachment(s)
a! si ca sa nu uit, putina modificare si la interior. bordul va avea led backlight pe rosu (butoanele, grila de caldura). inca nu este gata (montat), dar cam asa va arata.
mii de multumiri colegului forumist vw @armando care cred ca si-a zapacit putin nervii cu grila mea :-P :rockon: he's the best :D |
Quote:
imi cer scuze pt. ploaia de post-uri, dar scriu si eu in functie de cum imi vin ideile... oboseala... |
8) 8) 8) VW Rulezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
bafta in continuare!!! |
Salut ! eu sunt nou pe aici asa ca imi cer scuze ca nu sunt pe subiect. In primul rand felicitari pt. masina ta cristivw, in al doilea rand am si eu o intrebare: Daca stie cineva la ce turatie atinge cuplu maxim un golf 3, 1.6, injectie monopunct. ms
|
Quote:
toate datele posibile si imposibile despre golfuri, fie ele 1, 2, 3, 4 sau 5 le gasesti pe acest site: http://www.doppel-wobber.de/ si ca sa-ti raspund direct... ai spus 1.6 monopunct. atunci ar trebui sa ai unul din aceste 2 motoare: ABU sau AEA. corect? uite pt. fiecare: ABU - fabricatie: 08.'92-09.'94 - capacitate cilindrica: 1.598 - putere (kw/ps): 55/75 - turatie maxima: 5200 - cuplu maxim (Nm)/turatie corespunzatoare: 126/2800 AEA - fabricatie: 10.'94-07.'95 - capacitate cilindrica: 1.598 - putere (kw/ps): 55/75 - turatie maxima: 5200 - cuplu maxim (Nm)/turatie corespunzatoare: 128/2600 dupa cum cred ca ai observat, cele 2 motoare sunt cam la fel. primul are cuplu maxim - 126Nm la 2800rpm, iar al doilea - 128Nm la 2.600rpm ;) |
Mersi pentru informatie. O sa va prezint si masina mea dar momentan este stock si asa nu are nici un farmec. Bafta
|
eu sunt de parere ca fiecare masina are farmecul ei... depinde cum o privesti :-P
asa ca prezinta-ne si tu golful tau ;) |
CristiVw are dreptate, masina trebuie prezentata stock si apoi prezentate toate etapele tuningului pe care vrei sa il faci! poti sa ceri pareri opinii si sunt sigur ca multi dintre noi o sa te ajutam daca vrei!!! CristVw care e treaba cu haionul clear??? Mie nu mi se pare deloc "chitch" ! Arata bine rau si nu ar trebui sa te interseze daca altii au sau nu haion clear! daca tie iti place fa-l frate nu te mai gandii ca au si altiii!
|
eh... o las asa, ca de la mama ei :D
|
sal! vad ca esti online intra si tu pe messanger pe balann_jointt ca eu ti-am dat add tie dar nu merge, se blocheaza!!!!
|
s-a rezolvat ;)
|
frumoasa masinutza cristi , sa o stapanesti sanatos
sa dea Dumnezeu sa iese asa cum vrei tu !!! ceti mai face motorisca , cum se comporta ??? PASSAT NO1 membru vwforum |
10x :D
pai cred ca face bine. astept sa o recuperez de la atelierul de vopsitorie, unde zace dinainte de 1 mai... :( trebuia sa o iau zilele astea dar nu am apucat, fiindca ploua teribil. atelierul e la mangalia, deci destul de departe... :( in rest e ok.. culoarea e crima :D indiciu... "albastru perlat cu negru" 8) |
15 Attachment(s)
dupa cum am promis... poze cu ea dupa ce am scos-o de la vopsit :D
pe parcursul procedeului am montat/facut: pleoapa, manere usi mk3 style, reparat + astupat gaurile pt cric din pragurile de plastic (fibra), renuntat la antena telescopica (voi pune una gen golf4 pe pavilion cand voi gasi...). ulterior am pus la loc bandoul de pe usa de la sofer (care in poza lipseste - erau rupte niste cleme) si emblema fata GTI (cea mare), care, din pacate, si-a pierdut o clema si sta cam aiurea... (nu are cineva una in plus?? o cumpar... :() acesta este sa zicem "stage 1" daca stau bine sa ma gandesc. mai urmeaza sa fac ce mi-am propus mai sus. mi-au traznit prin cap si niste frane brembo (ca doar tot am discuri fata-spate) si niste jante oz "forgiatta" pe 16... (atasez poza). daca tot m-am gandit sa pun poze cu masina vopsita, voi pune si poze cu toate etapele prin care a trecut acest mic gti, de cand a ajuns el in posesia mea. pozele sunt puse cronologic, si vorbesc de la sine... 1) achizitie (stare initiala) 2) dupa achizitie, o "cosmetizare" mica (incluzand faruri noi si alte mici chichite) 3) pregatirea pt. un nou look (vopsea) 4) stare recenta (imediat dupa ce a iesit din vopsitorie) |
| All times are GMT +2. The time now is 16:45. |
- Copyright 2026 4Tuning